Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11941461 www.bgdnes.bg

Гери-Никол ЛЮБИ боец

Крие самоличността му

Яката дупара горда с гаджето, спечелил купа

Гери-Никол си има гадже! Яката дупара сама се издаде, че в живота й има нов човек.

Варненската сексбомба показа кадър, на който се вижда мъжка ръка.

"Горда съм с теб", пише под фотоса хитовата изпълнителка.

Най-вероятно новият й е боксьор или ММА боец. На фотоса човекът, когото показва Гери-Никол, гордо стиска спортен трофей. А кокалчетата на ръцете му са в рани, получени от удари.

От кадъра на Яката дупара се разбира още, че човекът до певицата е татуиран. На ръката на новото гадже на певицата е изрисувана глава на лъв. Картинката заема цялата предмишница на мъжа.

Реклама

Гери си пада по лошите момчета. Преди години тя изживя любовна авантюра с ММА боеца Дани Илиев. Връзката им уж беше много силна и здрава, ала в един момент мачото я прекрати.

Гери-Никол за пръв път от дълго време показва гадже, макар и част от тялото му. Яката дупара не иска да се вдига излишен шум около нея и новия й любим. Тя пази в тайна самоличността на гаджето си, тъй като веднага ще започнат да се пишат куп статии, които да развалят отношенията им.

Гери неведнъж си е патила от това. Преди да се хване с Дани Илиев, с когото обикаляха тв студиата, имаше връзка с рапъра Капо Верде. Двойката редовно попадаше под светлините на прожекторите. И след няколко месеца последва раздяла.

Сега варненската певица си е научила урока. И не смята да разкрива кой е новияг й мъж.

Според информация на вестника певицата и тайнственият боец са заедно от близо половин година. Ала все още успяват да крият връзката си от медиите. За авантюрата им знаели само в близкото обкръжение на двамата, както и родителите на Яката дупара. Гери е силно привързана към семейството си и споделя с мама и татко почти всичко, въпреки че не живеят под един покрив.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама