Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11956330 www.bgdnes.bg

Силвия и Зоран се разделиха

След като бяха преодолели проблемите във връзката си

Пътят ни като двойка приключи, казва актрисата

Оставаме приятели, категоричен е победителят от "Сървайвър"

"Внимание, внимание, всички мишки на събрание. За да не започнат спекулации из жълтите сайтове, което най-вероятно е неизбежно, но все пак... Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи, и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най-вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така."
С тези думи актрисата Силвия Петкова съобщи на фенове и приятели, че вече не е двойка с победителя от "Сървайвър" Зоран Петровски. Според двамата конкретна причина за края на връзката им няма и не пожелаха да съобщят още подробности за раздялата.

Реклама


Зоран и Силвия откриват любовта след 10 години приятелство.
"Цял живот сме се харесвали, но никога никой не е показвал нищо", споделят двамата в интервю. "Имаме една снимка от "Революция Z", аз влюбен в Силвето, а тя винаги с милиарди мнения, седи и ми обяснява, тази сцена ще я направим така, така, аз съм седнал и само мигам, викам да, да...". Силвия също има своите спомени за този период от живота им.
"Спомням си, че Зоки ме покани на една Нова година, която празнувахме у тях. Тогава не отидох, но месец по-късно се срещнахме в един столичен бар и... нещо пламна."
Зоран събира смелост да пита Силвия има ли си приятел в 3,00 сутринта.
"Сега или никога" - си казва. А когато чува отрицателен отговор, решава, че трябва да действа. "Иначе чакай още 10 години!" Прибират се заедно. А след два дена започват да си правят дете. След месец Силвия вече е бременна. След пет години заедно твърдят, че вече са преживели всичко на света.


"Идиотка съм си, дива, не мога да се кротна. Готвя по четири различни манджи на ден, има и периоди, в които със седмици вкъщи дори хляб забравям да купя" - признавала е актрисата.
Дълго време Зоран е балансът на нейната артистична дивотия. Когато Силвия иска да ражда у дома с дула, той я разубеждава. Синът им Сива се появява на бял свят в болница, под звуците на песента, която майка му пее.
Зоран и Силвия нямат брак и дълго живеят като гаджета.
"Дори ми е много тъпо, че все още имам свян от него, едно притеснение такова, да не ме види примерно с маска на лицето, някакви прояви като на момиченце имам от време на време. Друг път съм буреносен облак", казва Силвия.


Тази година в края на април македонецът Зоран Петровски триумфира в риалити шоуто по Би Ти Ви "Сървайвър" и взе чек за 150 бона. Режисьорът на "Под прикритие" посвети победата на жена си и сина си. Оказа се, че участието в предаването е спасило връзката им, тъй като, докато са разделени и двамата си "залипсвали", по думите на Петровски.
"Дългата раздяла ми помогна много неща да осмисля. Искрата между нас пламна отново, като излязох. Силвия е жена, която сам съм си пожелал", каза на финала на шоуто Зоран. Петровски се подготвя дълго за играта си в шестия сезон.
"Направих си подготовка. Изгледах всички възможни сезони на формата по света и се запознах с игрите, които се повтарят. В тази игра бях всичко, но не и стратег. Има хора, които играят с главата. Има хора, които живеят със сърцето - аз съм от тях", споделя тайната на успеха си режисьорът. Оказа се, че след края на предаването и въпреки усилията на двамата да върнат отново любовта в живота си Зоран и Силвия поемат по различни пътища.
"Няма трети човек помежду ни, просто оставаме приятели", категорични са двамата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама