Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12051281 www.bgdnes.bg

Копие на Денис Теофиков е новата звезда в чалгата

Моан забелязан в социалната мрежа, имитирал изпълненията на родни и световни певци

Копие на Денис Теофиков е новата звезда в чалгата!

Младият попфолк изпълнител Моан е копие на покойния музикант.

Момчил Петров, както е истинското име на новата перла на "Пайнер", има същата визия като починалия изпълнител. Прическата на Моан и Денис е еднакви. Татуировките по ръцете им са идентични. Мнозина забелязват, че в мимики, жестове и пози Моан и покойният певец са като две капки вода. а

Реклама

А за капак - новата чалга звезда докарва й гласа на Теофиков.

Точно с имитациите Моан успява да впечатли новите си продуценти.

Момчил Петров е звезда в социалната мрежа. Набира популярност с имитации на изпълненията на родни и световни певци. Той прави много видеа под звуците на хитове на Денис.

Приликата между Теофиков и Моан изобщо не се хареса на меломаните. Феновете на покойния изпълнител са категорични, че колкото и новата звезда в чалгата да се прави на любимеца им, той никога няма да бъде заменен.

"Само нелепи и несполучливи имитации на нашия Денис! Има за какво да искат да са като него, той беше и винаги ще е най-големият", гласи един от коментарите по адрес на новата звезда в чалгата.

Моан е на 22 години. Родом е от Севлиево. Като всяко дете и неговата мечта е била да стане футболист като Христо Стоичков. Тренира повече от десетилетие като нападател, но не успява да пробие в големия футбол.

Младият изпълнител вече избухна с първия си хит. Парчето му е в дует с младата му колежка Джия.

Теофиков си отиде от този свят завинаги на 21 години. Денис скочи от 7-ия етаж на жилищна сграда в София в нощта срещу 24 октомври.

Реклама
Реклама
Реклама