Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12071361 www.bgdnes.bg

Цвети Стоянова отслабва с вълшебна отвара

Бившата гимнастичка се бори повече от успешно с кантара

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова печели в борбата с килограмите.

Грацията призна преди два месеца, че има нужда да свали близо 20 кг. Колкото и невероятно да звучи, Цвети наистина е качила доста в последно време и никак не беше доволна от това. Бившата гимнастичка взе мерки и заедно със своите 31 хил. последователи в инстаграм започва да спазва хранителен режим и да тренира по няколко пъти на ден.

"След завършването на 30-дневното предизвикателство, което споделих с вас, резултатът е общо 11 свалени килограма! За мен това е едва началото", това сподели Цвети, като уточни, че в никакъв случай това не е краят на тренировъчния й план.

Реклама

Грацията дължи бързите и качествени резултати на "вълшебна отвара", която пие всяка сутрин на гладно. Какво точно Цвети слага в чашата, не е ясно, но по думите й 9 от свалените килограми са паднали благодарение на режима на хранене и тренировки, който сама създава. Цвети разкрива, че фитнесът често отсъства от дневните й ангажименти, но въпреки това успява да постигне желаните резултати. Красавицата, която преди 6 г. оцеля като по чудо след падане от 6-ия етаж на жилищната сграда, в която живее, показа снимки от кантара. Стоянова в момента е 51 кг. Желанието й е да свали поне още 6-7, докато стигне до заветната цифра.

Влизането във форма се оказа не лека задача за красавицата. След злополуката, която претърпя, Цветелина Стоянова премина през редица тежки операции, продължителна рехабилитация и куп емоционални моменти. Инцидентът, при който едва оживя, сложи край на спортната й кариера. Години по-късно Цвети успява да събере сили и да извади отново спортния си характер. Изготвя сама подходящ режим на хранене и тренировки и всеки ден пуска видеа в мрежата, с които да стимулира освен себе си и всичките си последователи, които имат нужда от нещо подобно.

Последната тренировка, която Цвети прави онлайн заедно с феновете си, се оказва доста емоционална за нея.

"Честно да ви призная, ми е малко развълнувано, не очаквах. Благодаря, че споделихте този период с мен. Благодаря на хората, които правиха с мен тренировките. Всички от тях ми пишат, че имат резултати. Надявам се да сме се забавлявали, не само да сме тренирали. Ще продължа да качвам клипчета с идеи за менюта. Това за мен е само началото. Предстои ми да измина дълъг път, по който съм тръгнала. Дай Боже бързо да стигна до тях", това сподели Цвети в емоционално видеообръщение в началото на последната тренировка на живо, която проведе в инстаграм.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама