Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12098793 www.bgdnes.bg

Българка върти любов с Къванч Татлъту

Русенката Гюлсим Али ще играе в сериал с турската мегазвезда 

Турската мегазвезда Къванч Татлъту завърта любовна афера с българка, гърмят медиите в южната ни съседка.

Русенката Гюлсим Али е избрана да си партнира с любимец №1 на фенките на сериалите в новата мащабна продукция "Ако кралят загуби". Там двамата ще бъдат двойка.

Реклама

В край на месец май българката изненадващо напусна сериала "Планина от сърца" - един от трите най-гледани в Турция през последните две години. 27-годишната красавица се превъплъщаваше в образа на Дилек, събирайки голямо зрителско одобрение за играта си и химията съвместно с друга турска звезда - Берк Атан. Затова и мнозина бяха разочаровани, че нашенката слиза от екран.

Според турските медии именно новата й изява с Къванч е причината русенката да сложи край на участието си в "Планина от сърца" и вече да е част от снимачния процес на "Ако кралят загуби".

По-рано тази година Гюлсим Али получи главна роля и във филма "Линия на освобождение". Лентата разказва за тайната комуникационна мрежа, променила хода на турската война за независимост. Филмът е вдъхновен от живота на телеграфния офицер Хамди Бей, на когото Ататюрк специално благодари. Група патриоти провежда тайна операция срещу окупационните сили, които искат да прекъснат връзката между Истанбул и Анадола. Хамди, който току-що се завръща от фронта и иска да се събере отново с Хилал - момичето, за което копнее от години, и трябва да се изправи пред реалност, която никога не е очаквал. Именно в ролята на Хилал влиза българката, за която това е поредна престижна изява в актьорството.

Гюлсим за пръв път попада в светлината на прожекторите през 2009 г., когато печели в София конкурса "Супермодел на България". Тогава тя е едва на 14 г. и е най-малката участничка, но впечатлява журито с отлични мерки и височина от 174 сантиметра. Впоследствие хубавицата представи страната ни на световно дефиле в бразилския град Сао Пауло. Родена е на 18 февруари 1995 г. в Русе в семейството на български турци.

Първите стъпки на Гюлсим в киното са през 2012 г., когато се явява на кастинг и е одобрена за второстепенна роля в поредицата "Последното лято на Балканите 1912". Снимките са в Северна Македония, а след техния край младата актриса заминава да живее в Истанбул за постоянно. Целта й е да усъвършенства турския си език, тъй като преди това основно говори на български. Хубавицата отсяда при роднини на своята майка, а през годините развива изключително успешна кариера.

Реклама
Реклама
Реклама