Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12099870 www.bgdnes.bg

Мария Илиева крие дъщеря си

За разлика от братчето й Александър София е пазена в тайна и все още няма нейни снимки

Вече една година Мария Илиева крие дъщеря си.

Малката София, която проплака в края на юни 2021 г., все още няма публични изяви. В профилите в социалните мрежи на известната й майка липсват мили фотосесии, каквито има с по-голямото й братче Александър.

Реклама

Талантливата майка отказва да показва второто си дете. Според слуховете причината в мрежата да няма нито една снимка на момиченцето е желанието на бащата Александър Междуречки да не показва детето си. Очевидно Мария Илиева се съобразява с половинката си и дори и да сподели някой мил кадър, лицето на София е скрито с емотикон. И така на единствената обща снимка на София и Александър момиченцето отново е заместено от шарено цветенце, поставено на личицето й.

За разлика от София брат й Алек "Синиър", както Мария го нарича, е медийна звезда. Четиригодишното момченце вече има десетки участия в телевизионни предавания. Алек често се изявяваше и в живите включвания на майка му в социалните мрежи, като двамата дори пееха на последователите й.

Въпреки че пази живота си и новото си семейство в тайна, неотдавна Мария повдигна завесата, като сподели, че София прилича на баща си.

"Много е сладка и изцяло прилича на баща си. Все едно сме от различни раси с нея - тя е бяла, със зелени очи и червеникава коса. Все още не я показвам публично, защото така го чувствам", разкри Илиева.

По думите й любовта й с Александър Междуречки я връхлита внезапно и неочаквано.

"Срещнах любовта на живота си неочаквано. Много е смело това изказване, но съвсем безрезервно го чувствам. Мисля си, че когато човек намери мястото си, е хубаво да споделя това усещане с другите, защото то мотивира. Живеем в много демотивираща среда, живеем във време, в което общуването доста обедня и се промени. Дори бих казала - се обезсмисли, изврати се по някакъв начин. Това общуване, което аз срещнах, макар и в по-зрял момент от живота ми, е точно това, за което винаги съм мечтала и съм чакала", призна откровено певицата пред Цитиридис.

Реклама
Реклама
Реклама