Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12337032 www.bgdnes.bg

Алек Алексиев на каравана с децата

Готви се за новата премиера "Талант"

Продължавам да помагам на украинците, няма да спра, казва актьорът

Актьорът Алек Алексиев обожава да е с двете си деца и жена си на караваната край морето. Там момичетата му изкарват цялото лято, но артистът, познат от "Откраднат живот", "Кецове", "Стъпки в пясъка" и много други, ще бъде с тях още едва няколко дни, тъй като на 8 септември има премиера в пиесата "Талант" от Захари Карабашлиев. След успеха на "Опашката" от същия автор новата продукция "Талант" се очаква с голям интерес и билетите са почти изкупени.

"Аз не съм на щат и мога да избирам всичко, което ми харесва", казва Алексиев.

Преди дни Алек и съпругата му, режисьорката Яна Титова, излязоха от прекрасния унeс на морето и станаха кумове на близки приятели. За целта цялото семейство се облече в розов цвят като булката и младоженеца. "Щастие", написа режисьорката под яркия фотос.

Реклама

"Не съм се отказал да помагам на страдащите от войната в Украйна. Тогава имах порив и желание да направя нещо. Сега ще продължавам да помагам всякак", казва Алек, който и днес поддържа връзка с някои от спасените от него.

Актьорът стана популярен и в Украйна с фланелката "Не на войната!", с която бе облечен на приема при президента Румен Радев за Деня на българската писменост и култура. "Най-мъчно ми е, че гилдията ни като че ли остана неутрална за случващото се в Украйна. Никога хората ни на изкуството не са били толкова тихи, но всеки сам си избира как да действа", споделя актьорът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама