Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12367942 www.bgdnes.bg

Уау! Мацки без силикон се борят за Мис Варна

Само естествени и умни красавици

Кандидатки с натурални форми стигнаха до финала на конкурса в морската столица

Новата Мис Варна 2022 със сигурност ще бъде без силикон в тялото си, научи "България Днес". За заветната корона тази година се борят само красавици с естествени форми. Организаторите явно са в тренда на промяната във вкусовете на съвременните българи: според едно съвсем прясно изследване огромен процент нашенци са против пластичните и естетичните корекции, на които масово се подлагат българските момичета.

Реклама

В това издание на конкурса има и друго нововъведение - освен с физически данни кандидат-миските блестят и с интелектуални качества. "Подбрахме момичета с множество отличия в сферата на танцовото изкуство, спорта, музиката и театъра. Тази година участничките освен много красиви са изключително талантливи, образовани и със сериозни амбиции за развитие в различни сфери - мода, сценични изкуства, право, медицина и бизнес", сподели организаторката на конкурса Мира Матеева.

Липсата на "подплънки" в гърди, лица и задни части обаче е била компенсирана на макс от фитнес упражненията, на които организаторите безпощадно и под строй са подкарвали хубавиците. Потенето във фитнеса се е отразило видимо благоприятно най-вече на техните задни части. Някои от претендентките за титлата с гордост демонстрират виртуозно оформени и почти открити седалища, радост за окото на всяка мъжка аудитория.

В сегашната селекция прави впечатление и смъкването на възрастта на 22-те чаровници. Цели 9 от тях са на 17 години.

"Пищни, 17-годишни", подмятат ехидно виртуални коментатори на събитието и всичко, свързано с него. Хейтърството им обаче не смущава организаторите, които са пуснали към финалната права и две момичета на 16 години.

Известни бг ценители на красотата не откриват драма и в това, че броени дни преди старта на "Мис Варна" 2022 с грандиозно шоу приключи и друго бюти дерби в морската столица - "Кралица на Варна" 2022.

Реклама

"Този бизнес отдавна е парцелиран. "Мис Варна" е част от "Мис България", което означава, че победителката в локалния конкурс автоматично попада в ранглистата и на националния, който се провежда обикновено след месец. Докато организаторите на "Кралица на Варна" изпращат класиралата се на първо място на конкурса "Мис Свят", поясняват хора от бранша.

Модната агенция, която стои зад конкурса "Мис Варна" 2022, е подготвила безброй изненади за публиката и по думите им "невиждано досега светлинно шоу в чест на Нейно Величество Красотата". И докато организаторите на "Кралица на Варна" бяха заложили на поп музиката, от "Мис Варна" 2022 са избрали операта.

Те анонсираха, че в ролята на конферансиета на дефилетата и награждаването ще влязат световноизвестният оперен бас Деян Вачков и оперната прима Илина Михайлова, които ще изпълнят за 600-те души, наблюдаващи със затаен дъх шоуто, популярни оперни арии.

По време на церемонията ще се проведе и благотворителна томбола, казаха още организаторите. Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на осемгодишния Гоги и шестгодишната Даная от Варна, които се нуждаят от трансплантация на стволови клетки.

Реклама
Реклама
Реклама