Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12412476 www.bgdnes.bg

Маргините се сдобиват с втори праплеменник

Бившите шефове на СИК го очакват скоро

След кака си Бисера и Мария ще има момче

Семейството на Николай и Красимир Маринови - Маргините ще се увеличи с още едно момче. Бизнесмените и бивши ръководители на СИК в най-скоро време ще имат втори праплемнник.

Малката им племенничка Мария е в напреднала бременност. Наскоро тя направи парти за разкриване на пола на бебето. Тя събра най-близките си в известен ресторант в Пловдив. На него стана ясно, че очаква момче. Сред най-щастливите от вестта е бъдещата баба - сестрата на Маргините Мариана. Тя подари на дъщеря си огромен син мечок.

Реклама

Своята радост не скри и по-голямата сестра на Мария - Бисера. Самата тя вече има син на 1 годинка. Малкият Артур скоро ще има другарче в игрите и белите. А каката не спира да помага на бъдещата мама със съвети по време на бременността.

За таткото се знае малко, тъй като Мария го пази в тайна. Дори на общите им снимки в социалните мрежи неговото лице винаги е скрито. Ясно е само, че фамилията му е Кирев и е на възрастта на половинката си. Кара тузарско ауди и е фен на високите скорости и дрифтовете. С красивата племенничка на Маргините са заедно от две години.

Малко преди това Мария скъса с бившия футболист Валентин Добревски. Юношата на "Левски" и една от най-желаните жени в Пловдив бяха заедно около две години. Те живееха под един покрив. Бяха сред най-одумваните двойки в Града под тепетата. Раздялата им бе доста шумна и след това красавицата взе решение да държи мъжа до себе си в тайна.

Мария Маринова е по-малката дъщеря на Мариана Маринова - сестра на братя Маргини. Кака й Бисера е омъжена за сина на пловдивския бизнесмен Юра Месропян. Поне засега по-малката племенничка на Маринови не крои планове за сватба.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама