Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12467441 www.bgdnes.bg

Бившата на Гибона ще продава антики в САЩ

Алина затвори бизнеса си заради пандемията, сега започва отначало

Бившата съпруга на футболната легенда Божидар Искренов - Алина Искренова, отваря първия си магазин в Щатите след два дни, научи "България Днес". Гибона също ще помага.

"С нетърпение очаквам да започна работа. Измислила съм името на магазина. Ще се казва "Синя хортензия", любимото ми цвете и цвят, а не БГА "Балкан", както се шегуват българските ми приятели", казва Алина.

Реклама

В момента бившият й мъж живее на две преки от нея, двамата са в приятелски отношения и най-вероятно Гибона ще й помага в бизнеса.

Освен ретро мебели, антики и картини Алина ще продава и различни ръчно направени бижута от нейни приятелки. Бившата на Искренов в момента е омъжена, но двете деца, които има от Гиби, са най-големият й приоритет.

"Досега помагах на дъщеря ми Настя да гледам внучетата, които са прекрасни, но вече ми е време да започна отново свой бизнес, какъвто имах и преди, но поради пандемията прекратих", споделя Алина. Бившата красавица от БГА "Балкан" таи само хубави спомени от времето, в което беше номер 1 стюардеса на страната.

В САЩ Алина живее от години, като първоначално с Искренов са заедно, но после се развеждат. От брака им са двете деца - Настя и Георги.

В момента Гиби се препитава като таксиметров шофьор. Наскоро той бе в България, а "Левски" го награди с плакет по случай 60-ата му годишнина. Юбилеят обаче се оказа помрачен, тъй като същата вечер "сините" отпаднаха от "Хамрун Спартанс" в турнирите на УЕФА, а Гиби се зарече да не ходи повече на "Герена".

Първата съпруга на известния футболист е голямата му любов по неговите думи. След нея Гиби има няколко връзки, като най-одумвана беше тази с участничката във "ВИП брадър" - певицата Камелия Воче. Именно с нея "Радостта на народа" се събира, след като се виждат случайно и си припомнят ученическите години. Любовта им обаче трае година и двамата се разделят.

Реклама
Реклама
Реклама