Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12469361 www.bgdnes.bg

Кари Джонсън избра розова визия за последната поява на съпруга си като премиер

Кари Джонсън избра да бъде облечена в розово днес, когато се присъедини към съпруга си Борис Джонсън в замъка Балморал, както и за последната му поява като министър-председател пред "Даунинг стрийт" по-рано, съобщи Би Би Си.

Роклята в цвят на фуксия е от британската марка Harmur, която е специализирана в копринени дрехи, обикновено измислени за визия с гол гръб.

Реклама

Продавана на дребно на ?485, роклята, чийто модел е "Dreamy maxi", в момента се продава за ?194.

Борис Джонсън пък беше избрал за своята визия в чест на прощалната си реч сив костюм и синя вратовръзка.

Двамата пристигнаха в Балморал за среща с кралицата около 11,30ч местно време (13,30ч българско). Церемонията се проведе в Шотландия, тъй като Елизабет II беше посъветвана да не пътува заради крехкото си здраве.

След полет с частен самолет от Нортхолт до летището в Абърдийн, премиерът в оставка проведе закрита среща с монарха, преди да „предаде факела“ на властта на Лиз Тръс.

Бързо след това колите, превозващи Борис Джонсън и жена му Кари, напуснаха замъка Балморал, за да се върнат обратно към летището в Абърдийн.

Сега, когато връща ключовете от "Даунинг Стрийт" 10, Борис Джонсън ще трябва да си намери ново жилище.

Реклама

Британски медии наскоро съобщиха, че той и съпругата му Кари са купили къща в югоизточния лондонски квартал "Херн Хил".

В района се намира парк Брокуел, потенциално място за игра за децата на семейство Джонсън – Уилф, на две години, и осеммесечната Роми, както и тяхното куче Дилин.

Реклама
Реклама
Реклама