Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12549062 www.bgdnes.bg

Щерката на Искра Радев с нови бомби

Поредна операция за мацката

Елена повдигна бюста, вече е стегнат

Дъщерята на актрисата Искра Радева тунингова отново бюста си. Щерката на звездата - Елена, повдигна леко гърдите си, научи "България Днес".

Това е поредна операция за мацката, която през годините се забърка в не един или два скандала.

Реклама

Огромните бомби на Лени, както я наричат близките, дали фира. И се наложило щерката на актрисата да се подложи на нова интервенция. Наследницата на Искра бе сред първите българки, които си сложиха силикон още преди бума на пластичната хирургия.

Дъщерята на Искра Радева "оправя" гърдите си в Турция. Бръмчалката прекарва няколко дни в южната ни съседка, където се чувства като на хотел.

Веднага след интервенцията Лени се похвали колко добре и стегнати са гърдите й. Разликата наистина е видима. И формите на щерката на Искра Радева са доста по-апетитни.

Освен силикон в гърдите наследничката на актрисата и певица има подобрения и в устните.

Сексбомбата изчезна от публичните среди преди няколко години. Красавицата се изявяваше като синоптичка в несъществуващата вече телевизия "7 дни". По-късно стана част и от екипа на Гала в "На кафе".

Години по-късно мацката стана държавен служител. Фурията започна работа в Министерството на транспорта, но бе уволнена. Причината - интервю на красавицата, в което разказа как е правила френска любов в кино, кои са ерогенните й зони и какви сексиграчки има у дома.

През 2017 г. Елена дари звездата от "Маневри на петия етаж" с внук. 5-годишният Кристиян редовно е гледан от именитата си баба, докато майка му разпусне в чужбина.

Реклама
Реклама
Реклама