Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12573969 www.bgdnes.bg

Новата на Благо: Родителите ми не го одобриха

Съжаляваме, че се раздели с Христина, казват майката и бащата на Джизъса

Родителите на новата съпруга на Благой Георгиев не са го одобрили за половинка на щерка им. Майката и бащата на Полина са били против дъщеря им да се впуска в любовна авантюра с Джизъса. Това разкри последната жена на Благой. Бившият футболист и красавицата от Велинград се ожениха преди месеци.

"Като казах на родителите ми, че съм с Благо, те не бяха съгласни. Но аз бях направила своя избор. След като се запознаха с него, го харесват", сподели Полина.

Реклама

По думите й именно тя предлага на Благой да се оженят.

"Един ден му казах хайде, видяхме кога има свободна дата и го направихме", казва още мацката.

Любовта на Благой и Полина пламва светкавично. Запознават се във фитнеса. Още на първата седмица заживяват заедно.

"В началото много се притеснявах от срещата ми с децата на Благо - казва булката на Джизъса. - Бързо свикнахме един с друг. И сега много ги обичам", довери още Полина в предаването "Търси се" по Би Ти Ви.

Родителите на Георгиев одобряват новата снаха. По думите им тя още била дете. Майката и бащата на Благо са категорични, че Благой не се вслушва в съветите им, а прави каквото си науми.

Най-близките на Джизъса върнаха лентата и назад. По думите им Благой е тръгнал по жени едва когато е навършил 20 години.

"С майка му съжаляваме, че се раздели с Христина (б.а. - първата голяма любов на Благой, с която имат две деца). Ако бяха останали заедно, животът му нямаше да се стече така", отсича таткото на бившия футболист.

Майка на Благо пък признава, че са били против връзката на сина им със Златка Райкова. Георгиев и плеймейтката има общо дете. Но се разделиха именно заради Полина.

"Отношенията ни със Златка са били доста обтегнати и една година не поддържахме връзка", добавят родителите на Благой.

Семейството на Поли не искало много щерка им да се залюбва с бившия футболист

Реклама