Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12676434 www.bgdnes.bg

ВИП-ове с гаф към "Фермата"

Лора, Пламен и Алек гостуват на язовир "Диканя" 

Бивши участници в земеделското риалити разкриха как изглеждат къщите на финала 

ВИП-ове с гаф към "Фермата" след публикации в социалните мрежи!

Бивши участници в риалитито, в което се цепят дърва и се забиват пирони, показаха как изглеждат завършените постройки на финала на земеделската надпревара.

Реклама

Една от големите интриги във "Фермата" е какъв ще е видът на къщите, общите помещения и постройките за животни, като във всеки епизод се излъчват моменти от тяхното построяване. Цялата мистерия рухна, след като Лора и Пламен от миналия сезон и Алек от по-старо издание гостуват заедно с близки и приятели на снимачната площадка край язовир "Диканя".

Станалите известни на малкия екран публикуват поредица от кадри в профилите си в социалните мрежи, на които се виждат напълно построените и завършени постройки. Показани са цветовете, в които са боядисани, допълнителни аксесоари като маси, столове и люлки, разкрито е дори и вътрешното обзавеждане. Лора и Пламен позират седнали на верандата, както и на импровизирани дървени шезлонги. Половинката на Алек - Моника, публикува кадри пред къщите и в спалните помещения, като носи и малкото им бебенце.

Самият Алек по време на участието си имаше сериозна любовна закачка с Валерия, която е един от сегашните участници в осми сезон на "Фермата", но сега той се радва на съпругата си, с която са щастливи родители.

Моделката Жанета Осипова също гостува на "Фермата", но на друга територия, която обитаваше по време на своя 6-и сезон. Блондинката пусна кадри как се събужда след нощуване в завършена постройка, но нейната визия е ясна отдавна и няма издаване на тайна. Снимките на шестия сезон се реализираха в гората над планинското село Железница (Софийско).

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама