Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12752366 www.bgdnes.bg

Коцето се жертва заради Софи Маринова

Лили Иванова позволи на ромската перла да изпее нейна песен

Слави се появи на видеостена: Тя е по-талантлива от най-добрите музиканти в света

Константин жертва кариерата си заради Софи Маринова.

Популярният изпълнител има сериозен проблем с гласните струни и може да загуби гласа си, ако не го пази. Той има забрана да пее и да говори на висок тон до средата на седмицата. Въпреки това Коцето се качи на сцената, за да изпълни дуетна песен със Софи Маринова по време на 25-годишния й юбилеен концерт в "Арена София".

Реклама

Залата бе изпълнена до крае предел, а куп звезди куфееха на мегаконцерта на Маринова.

"Събрах сили само заради теб, Софче. Знаеш какво ми е здравословното състояние", каза Коцето от сцената.

Софка на няколко пъти едва сдържаше сълзите си, щом на екраните в залата се появяваха близки приятели и колеги, с които ромската перла е работила през цялата си кариера.

Пожелания към Маринова изпратиха Орлин Горанов, Азис, Анелия, Ивана и други.

Както "България Днес" вече писа, Слави Трифонов не дойде на концерта на своята добра приятелка. Мястото на шоумен номер 1 в дуетните парчета със Софи зае вокалът на "Ку-ку бенд" Борис Солтарийски.

Трифонов все пак се появи в залата, но на... огромните видеостени. Дългия се скъса да хвали Софи, която с насълзени очи обясняваше колко обича Слави и колко му е благодарна за всичко.

"Имам всякакъв вид музикално образование. И мога да заявя, че Софи има невъобразим талант. Тя е толкова добра, че разлика между нея и най-популярните музиканти в света няма. Софи дори е по-добра от тях", отсече Трифонов.

Реклама

Азис също призна гласа и таланта на Маринова, с която са приятели от куп години.

"Никой не може да пее като теб. Земята спря да се върти, когато те чух как пееш. Исках да бъда като теб", разкри ромският славей по адрес на Софка.

Венец на многобройните похвали на колеги и близо 12-те хиляди зрители в "Арена София" бе личното признание не от кого да е, а от звездната Лили Иванова.

Ромската перла разкри, че е получила позволение да изпълни една от песните на естрадната прима - "Дали за теб съм пак онази същата". Софка се раздаде на макс на сцената, докато пееше парчето на кумира си.

"Лили Иванова е моят идол", сподели Софка, която след края на грандиозния концерт получи огромен букет, изпратен лично от легендата на естрадната музика.

Кумата на Софка - Преслава, също бе част от купона. Чалга дивата и ромската перла изпяха няколко парчета. Плътно до майка си бе Лоренцо, който преди дни даде показания за евентуално участие в трафик на бежанци.

Устата и Теодосий Спасов също участваха в концерта, като Маринова емоционално заяви, че да пее на една сцена с кавалджията е сбъдната за нея мечта.

Сред звездните гости освен колеги на Софка бе и дъщерята на Христо Стоичков - Мика. Новата шефка на Българската професионална футболна лига куфееше на хитовете на Софка заедно с новото си гадже Йордан Георгиев.

Реклама
Реклама
Реклама