Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12754868 www.bgdnes.bg

Деси Тенекеджиева снима филм с Мики Рурк

Холивудският ас се гушка и с друга българка - свекървата на Мис България 2017

Актрисата Деси Тенекеджиева взе холивудската звезда Мики Рурк в последния си филм - "Колелата на рая", който съвсем скоро ще видим на голям екран. Това се похвали самата тя в нета.

Реклама

"С легендарния Мики Рурк. Влизането му към нашия актьорски състав е сбъдната мечта! Горд продуцент съм", написа Деси. Режисьор на продукцията е британското гадже на Тенекеджиева - Бен Чарлз Едуардс, който е и писател. Двамата с Тенекеджиева съвсем скоро се разходиха до червения килим в Кан. "Много хубаво си изкарах в компанията на Бен и младия талантлив актьор Натаниел Уелър, син на Пол Уелър", от своя страна похвали екипа и звездата Мики Рурк.

Сред българите, които имаха привилегията да общуват със звездата, е и продуцентката Катя Роуз. Бизнес дамата, която управлява успешно няколко международни компании, е носител на титлите "Мисис България 2011" и "Мисис Европа 2012". Тя не пропусна да се снима с Мики, а той през цялото време сипеше комплименти за българката, видяха присъствали. Катя Роуз е свекърва на придобилата печална известност Мис България 2017 Тамара Георгиева, която публиката не хареса заради "странния й нос", който по-късно оперира. Катя Роуз има и друг син, който също й помага в професията.

"Много красиви българки, щастлив съм, че се запознах със страната ви", въодушевен от срещата с двете красавици Катя и Деси бил Мики Рурк.

Американският актьор малко преди това - на 16 септември, стана на 70 години. Той празнува юбилея си с пищно парти без жена, но "с приятели от миналото", сподели чаровникът пред американската преса.

След като боксовата му кариера приключи заради сътресения на мозъка, звездата му изгрява с филма "Рибка-боец" на Франсис Форд Копола. През 80-те години след ролята му в "Девет седмици и половина" Мики Рурк е обявен за секссимвол. Възходът му в Холивуд обаче е спрян, защото много режисьори отказват да работят с него. Рурк решава да се върне към бокса, но това води до сериозни щети, които налагат поредица от пластични операции на лицето му.

"Преди повече от 10 години, когато продадох и изгубих всичко, което имах - и приятелите си, и моторите си - моята жена ми каза: "Ако остана с теб, отново ще започна с наркотиците. Ти ме убиваш с твоето непостоянство!". Тя беше права. И си отиде. Плаках като дете, умолявах я да не си тръгва. Дори си отрязах кутрето, за да не си отиде. Обикалях из стаите, а кръвта шуртеше от мен като от заклано прасе. Но вижте сега - пришиха ми пръста обратно! Загубих своя дом, жена си, доверието, обкръжението. Загубих си душата. И останах сам. Много дълго време всичките ми пари отиваха за психотерапевт. Но вече съм добре. Аз всъщност нямах детство. Относно жените отдавна минах през периода, когато не исках да осъмвам с жена и бях готов да се гръмна за това, че съм останал с нея до сутринта. Такива неща не си ги позволявам вече. Моят дом сега - той просто е образцов манастир. Критериите ми за женска красота са прости: като при покупка на кон - не харесвам дебелите шии и тлъстите крака. Всичко друго - става. Промених се, вече съм друг човек", споделя Мики Рурк, който вече пие само бира и пуши по пет цигари на ден. "Наложи се. За да оцелея", споделя холивудската звезда.

Реклама
Реклама
Реклама