Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12792287 www.bgdnes.bg

Нелина асфалтира улица в селото си

Певицата дари 2000 лева за ремонт на пътя пред къщата на родителите й 

2000 лева дари певицата Нелина на родното си село.

С парите ще бъде асфалтирана улицата пред къщата на родителите й в силистренското с. Сребърна.

"Това е мястото, на което премина детството ми и имам чудесни спомени. Улицата от години е в ужасно състояние и ми беше мечта да я видя асфалтирана. Кметът на селото направи запитване до община Силистра, там изчислиха колко ще струва и му дадох парите", разказа пред "България Днес" изпълнителката, чийто баща почина преди година.

Реклама

"Аз не съм държавата, но е жалко, че тя не си е свършила работата. Това е повод всеки един от нас да помага и да дави личен пример с добрите си постъпки", коментира Нелина, която се надява скоро да види улицата, за която винаги е мечтаела.

За своя жест певицата, която преди години изпълнява фолкхитове, а в момента забавлява публиката с фолклорни песни, разкрива по време на кулинарния фестивал "Гозбите на Добруджа" в Сребърна.

Някои от своите песни по време на шареното събитие Нелина изпява в дует с кмета на селото Георги Иванов, от когото се оказа, че при предишни гостувания е научила народни песни, популярни в тази част на България. Преди години известната и любима на много добруджанци певица дава рамо със свое участие в благотворителна инициатива на сребърци.

"България Днес" я поздравява за доброто дело!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама