Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12803222 www.bgdnes.bg

Бизнесменът и продуцент Светлин Нейнски: Нямам връзка с Яна Маринова!

Продуцент съм, ако с всяка актриса ме спрягат, къде ще му се види краят?

"Нямам връзка с Яна Маринова! Глупости са това и не смятам въобще да опровергавам писания. Аз съм продуцент, ако с всяка актриса ме спрягат, къде ще му се види краят?"

Това обяви пред "България Днес" бизнесменът и съпруг на посланичката ни в Турция Надежда Нейнски - Светлин Нейнски, по повод писанията в някои медии, че има връзка с актрисата.

Реклама

"Сега съм продуцент на сериала по Нова тв "С река на сърцето", това е сага от 42 епизода, в която са преплетени семейна драма, трилър, криминале, любов, изневяра, престъпление. Лентата е посветена на Северозапада не само защото съм роден в Белоградчик, а защото с режисьора Мартин Макариев и целия екип сме се зарекли продуктът ни да бъде конкурентен, когато излезе на международния пазар. Съпругата ми Надежда ме вдъхнови за сериала, докато бяхме в Анкара с нея. Там се срещнахме с много хора от бранша и така се върнах в професията", сподели Нейнски, който лично е разговарял за филмовата индустрия и с президента на Турция Реджеп Тайп Ердоган.

Затова, че Нейнски се връща в професията и като актьор, се заговори и след участието му в "Игра на доверие", драма за домашното насилие, която ще излезе в близко бъдеще по големия екран. "Там съм странна птица, да. Играя агресор, бивш комунист, собственик на фабрика. Мартин Макариев също е режисьор на този проект. Той ме накара да участвам, заедно с Яна Маринова са спрегнали името ми като подходящ обект. Вече работехме по "С река на сърцето" и телефонът ми звънеше постоянно и упорито. Най-сетне вдигнах и чух Мартин: "Имам роля за теб, нека ти изпратя нещо", настояваше, обяснявайки ми, че двамата с Яна са решили да участвам в лентата.

"Добре, казах, щом трябва да ви подкрепя, но все пак 30 години не съм играл", им казах. Тогава Мартин ми обясни, че трябва да пуша постоянно в ролята, макар, че аз не пуша. Така се напуших, че не знаех къде се намирам", разказва Нейнски през смях.

Междувременно от приятелските отношенията на жена си Яна Маринова със Светлин Нейнски не се притеснява и мъжът на актрисата - боксьорът Тихомир. Двамата имат перфектен брак от 2010 година.

"Тишо ми дава свободата, от която се нуждая. Така сме възпитали и нашия син. Всеки е част от цялото, наречено семейство, но и всеки от нас е отделен индивид. Подкрепяме се и не се предаваме", твърди Яна в едно от интервютата си преди началото на излъчването на сериала "С река на сърцето". С това слага край на слуха, че двамата със Светлин Нейнски са двойка.

"Няма такова нещо като връзка между мен и Светлин. Ние сме приятели, той е продуцент. Много добър човек, талантлив, какво да кажа още за него, иска ми се хората да гледат какво правим в работата, а не постоянно да ни питат нас, актьорите, за неща, които са или измислици, или да се бъркат в живота ни", гневна е Маринова.

От 2009 г. Нейнски е женен за бившия външен министър Надежда Михайлова.

Реклама
Реклама
Реклама