Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12824818 www.bgdnes.bg

Боби М. скача между чаши в нова игра

Главата на ексвратаря се рее на фона на старата сграда на БФС 

Боби Михайлов изгря в шеговита компютърна игра!

Шефът на Българския футболен съюз дриблира между чаши с коктейли, които са разположени в горната и долната част на екрана, разкриват от фейсбук страницата "Ритнитопъ", където има линк за играта. Всъщност Михайлов участва само с главата си, която при допир на екрана или кликане с мишката се движи и заобикаля препятствията.

Цялото приключение се развива на фона на старата сграда на БФС на столичната улица "Иван Асен". Докато играете, в долната част на екрана преминават някои от най-срамните загуби на националния отбор по футбол през последните години - 2:5 с Грузия и 1:3 с Литва.

Реклама

В момента, в който докоснете някоя от чашите, играта приключва и се появява надпис "Подаде оставка". Може да започнете отново да играете, ако натиснете екрана, като за това подсказва друг надпис - "Натисни, за да оттеглиш оставката".

Шеговитостта на играта се допълва от придружаващ звук на лед, който е пуснат в стъклена чаша.

Играта с бившия вратар на националния отбор по футбол се радва на голяма популярност през последните дни, като играчи се надпреварват да показват най-високите резултати, които са постигнали.

Приключение с главата на Михайлов е кръстено Flappy Bobby, което от английски буквално се превежда като "Развълнуваният Боби".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама