Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12878306 www.bgdnes.bg

Силиконки си раздадоха титли

Жасмина Стоичкова стана Фаталната мис

Гергана Райчевска се окичи с "Куийн", а Джулиана Гани - с "Идол"

Силиконки, печелили короната, си раздадоха нови титли на грандиозно парти във Велико Търново. Така плеймейтката Жасмина Стоичкова, която е Мис Силикон 2021, единодушно бе коронясана като Мис Силикон Куийн, научи "България Днес" от организаторката на конкурса Мариана Маринова. Тази година той се провежда за 13-и път, затова за негово лого било избрано "Фаталната Мис Силикон", уточни най-красивата омъжена българка.

Интересното е, че преди конкурса бяха анонсирани 12 от 13-те победителки дотук. На церемонията обаче са дефилирали само 7 красавици, разкри Маринова. По думите й момичетата вече били "големи жени, със семейства, деца и ангажименти" и това била основната причина някои да не се качат на сцената в старопрестолния град. Едни били на работа, други - в чужбина, поясни бившата Мисис България.

Реклама

"Това всъщност не беше състезание между нови претендентки, а само между момичета, които вече са участвали в конкурса през годините. Направихме онлайн гласуване месец преди това коя бихте избрали за "Фаталната Мис Силикон" и хората посочиха Жасмина Стоичкова", обясни Мариана Маринова.

Седемте чаровници посочили за "Мис Силикон Куийн" Гергана Райчевска. Организаторката допълни, че нямала информация какво се случва напоследък с първата българка, носителка на тази титла - Йоана Христова, която не е присъствала на купона. "Не съм се чувала отдавна с нея, тя си има вече детенце", сподели Мариана Маринова. Заради грижи покрай бебето си не е могла да пристигне и една друга участничка в конкурса - Боряна Миткова. Няма драма, че не са присъствали всички. Важното е, че успяхме да се съберем, подчерта Маринова. Тя добави, че Джулиана Гани също е получила корона и лента, избрана е за Мис Силикон Идол.

"Всички момичета са здрави и затова няма нужда нито да махат силикона си, нито да добавят нови кубици към него", сигурна е първата носителка на титлата "Мисис България".

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама