Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12889012 www.bgdnes.bg

Черната Златка изригна: Не са ми купували апартамент и кола!

Сама си вадя парите, постоянно чета глупости по мой адрес

"От няколко дни чета, че имам нов апартамент и кола от мъжа до мен. Това е поредната лъжа."

Това обяви Черната Златка. Плеймейтката е възмутена от поредните интерпретации, свързани с личния й живот.

Димитрова наистина има половинка, но мъжът до нея не й купува дизайнерски жилища и лъскави возила.

Реклама

Златка крие в тайна кой е човекът до нея. В медийните среди се заговори, че изкусителката има връзка с юрист, ала Димитрова не обелва и дума за любимия си.

"Тези, които питат, са евтини драскачи", продължава Златка.

Видно е, че топ мадамата сияе, откакто отново има човек до нея. Преди да се залюби със сегашното си гадже, Златка има дълга връзка с мачото Кирил Танев. Двойката се раздели преди година. И това бе пореден удар в любовния живот на Черната Златка.

Мацката наистина се нанесе в ново жилище. Но е купено с лични средства. В името на истината моделката развива повече от успешен бизнес и непорекъснато е канена за рекламно лице на различни стоки. Златка няколко дни не спира да бълва кадри от лъскавото жилище, тъй като не може да му се нарадва. Ала след като за сетен път името й е очернено, спира.

"Никой не се замисля за човека, за когото пишат. Само могат да нараняват, обвиняват и очернят. За съжаление само това чета по мой адрес", казва още изкусителката.

Златка е категорична, че бачка по цял ден. Има се за работохолик.

"Обичам това, което правя. Доставя ми наслада. Върша го с любов и желание", споделя още Димитрова.

Черната Златка за пореден е бясна на медиите. Преди години Димитрова признава, че остана шокирана от заглавие в родната преса.

"Четох, че съм си убила детето и какво ли още не", разкрива сексбомбата за най-фрапиращото нещо, което е срещала по неин адрес.

Реклама
Реклама
Реклама