Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12889059 www.bgdnes.bg

Ева Веселинова не ще да се връща при Гала

Експанелистката си тръгна заради Андреа Банда Банда

"Нямам намерение да се връщам в предаването "На кафе". Предстоят по-подходящи за мен телевизионни изяви", лаконично отговори Ева Веселинова на въпрос би ли работила отново с Гала.

Панелистката в сутрешното шоу на Нова телевизия напусна ефира внезапно преди две години и нито тя, нито Гала коментираха официално постъпката й. Според слуховете водещата и помощничката й били в много лоши отношения. Ева не се разбирала и с останалите коментатори и най-вече Андреа Банда Банда и Юлиян Константинов.

Реклама

"Никога не съм се карала или имала конфликт с Ева. Да, имали сме много спорове, защото мислим по различен начин. Не знам какво се случва с нея. Следя я какво качва в Инстаграм и оттам се информирам. Когато се разделихме, от сърце й пожелах успехи и да върви по пътя, който си е избрала", обясни Гала в ефир месеци след като Веселинова си тръгна. От думите й обаче стана ясно, че двете определено не са останали приятелки.

"Не се подмазвам, не лицемернича и не се крия зад маската на дипломатичността. Постигнала съм всичко със собствени усилия и не дължа нищо на никого, което ми дава огромно спокойствие и увереност. Винаги подхождам с добрина и усмивка, дори към хората, които не харесвам. Най-важното: Нося слънцето в сърцето си, а то неминуемо огрява всичко около мен. Ето това е свободата... Или поне аз така я разбирам", философства Ева малко след казаното от Гала.

Малко по-късно Веселинова уточни, че думите за подмазвачество и лицемерничество не са насочени към водещата.

"Не търсете интрига, където няма! Гала е водеща на предаването и няма общо с панелистите, за които става въпрос", уточни блондинката, с което категорично потвърди, че проблемите й в екипа не са били с Гала, а с коментаторите. Така тя потвърди за скандал между нея и останалите коментатори. Малко след Ева обаче от предаването си тръгна и Андреа Банда Банда, с която видимо са били в лоши отношения. След края на изявите си в "На кафе" Веселинова се отдаде на майчинство. Близнаците й обаче вече са пораснали и тя е готова за нова работа в телевизия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама