Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12968566 www.bgdnes.bg

Жената на Кръстаич е напомпана със силикон

Любица е секси баба с татуировки

Сгодната сръбкиня е фитнес маниачка

Напомпана със силикон сгодна сръбкиня е жената на селекционера на националния отбор Младен Кръстаич. 46-годишната Любица по нищо не отстъпва на голяма част от футболните съпруги и поддържа перфектна форма.

Г-жа Кръстаич е майка на три деца и отскоро е баба, но е изключително атрактивна. Любица е коригирала гърдите и устните си, а почти цялото й тяло е покрито с татуировки. Сръбкинята не е прекалила със силикона и останалите тунинги, като освен това поддържа тялото си с всекидневни тренировки. Любица е истинска фитнес маниачка и прекарва голяма част от времето си в залата. Г-жа Кръстаич се гордее с резултатите и редовно се хвали с перфектно оформеното си дупе и коремна преса. Любица тренира също така бокс и всекидневието й е подобно на това на истински спортист. Нейното тяло е нашарено с кръстове, рози и всевъзможни плетеници, някои от татусите дори преминават през доста интимни зони.

Реклама

Любица и Кръстаич са заедно още от 90-те години на миналия век, когато настоящият треньор прохожда във футболната си кариера. Двамата имат две момичета и едно момче, като националният ни селекционер пропуска раждането на всичките си деца заради лагери или мачове. Когато се женят като млади, Любица и Младен нямат достатъчно пари. "Ожених се, жена ми забременя, а не можех да платя сметките. И когато парите дойдоха в джоба ми в Германия, изведнъж се отпуснах и играх добре, тъй като осигурих цялото семейство", казва Кръстаич.

Любица го поддържа през цялата му кариера и дори го защитава, когато сръбските медии го критикуват за нощните му излизания. "Е, Младен е от плът и кръв - казва неговата съпруга. - Той също има страсти, но за разлика от мнозина, знае къде са границите. Не е нощна птица. Обича компанията и сънародниците, обича музиката."

Семейството на Кръстаич е изключително сплотено и често всички се събират заедно. През това лято Младен и Любица станаха дядо и баба, след като голямата им дъщеря Светлана роди малката Елена.

"Често обичам да казвам, че съм четвъртото дете в семейството си - казва треньорът. - Жена ми има три деца и аз. Никога не съм бил вкъщи, играех мачове, бях по лагери, през лятото с националния отбор... Децата израснаха с нея. И когато приключих кариерата си, пак не съм вкъщи. За жалост."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама