Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12986351 www.bgdnes.bg

Денис Теофиков бил спокоен, преди да полети

Няма открита кръв в белите дробове на покойния музикант

Денис Теофиков е бил спокоен, преди да полети от 7-ия етаж в малките часове на 24 октомври миналата година. Тялото на музиканта бе намерено безжизнено на земята между блоковете в столичния "Цариградски комплекс". Младият изпълнител си отиде от този свят завинаги на 21.

В белите дробове на покойния музикант не е открита кръв, научи "България Днес" от запознати с разследването. Това значи, че Теофиков не е бил уплашен, преди да падне фатално.

Реклама

Вероятността певецът да е бутнат от терасата или инцидентът да е станал при сбиване отпада напълно, сочи експертизата.

Така две от версиите за смъртта на Теофиков - убийство и инцидент, отпадат, поне неофициално, тъй като няма нищо финално около разследването на смъртта на загиналия певец.

Делото за кончината на младия изпълнител се води в Софийска районна прокуратура. Обикновено в нея се разглеждат случаите за склоняване към самоубийство.

Разказите на всички присъствали и разпитани съвпадат, допълват още запознати с разследването пред вестника. Никой от тях не е споделил различна версия пред униформените. Те са били 6-7 човека, младежи, и е трудно да се наговорят да крият истината вече толкова дълго време.

В кръвната проба на Теофиков не са открити следи от наркотици. Такива са резултатите от следствието.

Част от близките на Денис признават, че в месеците преди смъртта си той е имал паникатаки.

"В последния ни разговор, 4 дни преди фаталния ден, каза, че има депресия, че не се чувства добре, че му минават някакви мисли през главата, че му е минавала мисълта да се самоубие", каза миналата година продуцентът на Денис Теофиков Николай Пашев.

Реклама
Реклама
Реклама