Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12994876 www.bgdnes.bg

Герой от "ВИП брадър" поведе "лъвовете" към победа

Яките мъжаги купонясват след успех над Израел

Боби Ръгбиста заби скандинавка, прави татуировки в Швеция

Герой от "Биг брадър" поведе националния ни отбор по ръгби към паметна победа!

Яките мъжаги спечелиха с 34:15 срещу Израел пред около 2000 зрители на стадион "Васил Левски", а участникът в риалити предаването Борислав Борисов - Боби Ръгбиста бе сред големите герои. Татуираният здравеняк вече е на 41 години, но продължава да е един от лидерите на отбора. Боби нашумя преди години, когато бе сред най-атрактивните участници в популярното предаване.

Ръгбиста завъртя любовна афера с друга участничка в "Биг брадър" - Никита Джонсън, която впоследствие спечели формата. Двамата бяха заедно няколко години, но в крайна сметка се разделиха. В момента Боби е във връзка с шведка и живее в скандинавската страна, където има студио за татуировки.

Реклама

Ръгбиста успешно комбинира работата със спорта и е една от звездите на националния отбор. В мача срещу Израел Боби получи жълт картон и според правилата на играта временно бе отстранен от игра. На трибуните и на терена се получи истинско шоу. Двата отбора бяха подгряни от красиви мажоретки, имаше и изпълнения с гайда.

Срещу Израел "лъвовете" постигнаха впечатляващата си 13-а поредна победа. България се изкачи в по-горна дивизия след паметния успех над Турция наскоро и вече са водачи в класирането в Европейска конференция - Юг. В предишния си мач ръгбистите ни победиха Малта.

Селекционер на националния ни отбор е французинът Ромен Балмис, който бе изключително горд от победата. Треньорът обеща с момчетата да отпразнуват големия успех подобаващо. "Момчетата бяха невероятни, толкова твърди, не отстъпиха в нито един момент. Браво! - радваше се французинът. - Благодаря на всички за подкрепата и тази вечер ще се почерпим за успеха."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама