Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13041353 www.bgdnes.bg

Мис София стана Мис България 2022

19-годишната брюнетка Александра Кръстева се окичи с короната

19-годишната Александра Кръстева вече е с корона на главата - на новата Мис България 2022. След супердефиле на красотата в столичен хотел за "първа сред равните" бе единодушно избрана Кръстева, която вече има и "регионална" корона в колекцията си - на Мис София 2022.

До последно обаче ВИП публиката бе държана в неведение дали брюнетката Александра или блондинката с безкрайни бедра Никол Иванова - Мис Шумен 2022, ще се сдобият с безценния трофей. Напрежението в това спиращо дъха "дерби" между двете ослепителни момичета бе подгрявано безмилостно от водещите на церемонията - актьора Атанас Михайлов и Боряна Баташова, вдовицата на актьора Андрей Баташов. В бална рокля с дълъг шлейф в аленочервено Баташова можеше да бъде сбъркана с някоя от участничките в конкурса, както и самата му организаторка - бившата миска Ирина Папазова.

Реклама

За подгласнички на победителката журито избра освен най-красивата шуменка и двете тазгодишни хубавици номер едно за Пловдив и Бургас - София Папукчиева и Йоана Стефанова. Мис Варна Яна Стоянова пък се окичи с приза Мис България интернешънъл. София Папукчиева, подбрала за финала тоалет в бонбонено розово ала танцьорка в парижко кабаре, бе и най-награждаваната участничка в битката за заветната корона. Тя отнесе почти всички награди на спонсорите, с което предизвика вдовицата на Баташов да се провикне от сцената: "Искам и аз да получа нещо толкова хубаво!".

Докато гледаше надпреварата, публиката можеше да се наслади на чаша вино PIXELS, създадени от New Bloom Winery. Тази година марката е специален винен партньор на събитието. За игривото настроение на елитните гости се погрижиха и певци от три генерации - Янка Рупкина, Владислав Славов и Цвети Радойчева. Уникалният глас на Рупкина и дантелената й бална рокля в наситено оранжево приковаха вниманието и на най-младите зрители на галавечерта. Новата поп звезда Цвети Радойчева демонстрира суперформа, а визията й успешно се конкурираше с тази на топхубавиците от конкурса.

"Венцислава, защо не си в кожи?", закачливо подвикваха пък на Мис България 2021 Тафкова хай фенове. Наскоро миската се появи публично в безбожно скъпа наметка от естествена кожа и бе разпъната на кръст в социалните мрежи от хейта на професионални и самозвани защитници на животните. "Обичам кожите, мога да си ги позволя и не ме интересува мнението на разни шушляци!", насмете ги ослепителната дама. Най-красивата асеновградчанка за 2020 г. положи короната на главата на Мис България Интерконтинентал, а носителката на приза Мис България 2021 Сара Младенова - на тазгодишната победителка Александра Кръстева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама