Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13071685 www.bgdnes.bg

Колега на покойния музикант твърди: Денис Теофиков загина при нелеп инцидент

Изключвам версията да се е самоубил, казва певецът Антонио

Денис Теофиков е загинал при нелеп инцидент.

Това твърди колегата на покойния музикант Антонио. Приживе с Денис са много близки. Познават се отлично и са неразделни. Колегата на Теофиков още не може да преживее загубата на своя приятел.

Денис загина на 24 октомври миналата година. Тялото на изпълнителя бе открито да лежи на земята в ранните часове на деня в столичния "Цариградски комплекс".

Реклама

Разследващите работят по три версии за смъртта на музиканта - самоубийство, убийство и инцидент.

Преди 10 дни "България Днес" разкри, че Денис Теофиков е бил спокоен, преди да полети от 7-ия етаж. В белите дробове на покойния музикант не е открита кръв, научи "България Днес" от запознати с разследването. Това значи, че Теофиков не е бил уплашен, преди да падне фатално.

"Изключвам да е скочил сам - категорично заяви Антонио. - По скоро става дума за нелеп инцидент. Най-вероятно са стояли на парапета и е паднал. Не вярвам някой да е бутнал Денис", добави Антонио.

Колегата на Теофиков е на мнение, че хора от обкръжението на покойния музикант се държат лицемерно след кончината му. По думите на Антонио те използвали нещастието на семейството, за да си направят реклама. Според младия изпълнител Денис никога не е харесвал тези хора.

"Те бяха с него само защото е известен. За мен Денис беше като брат. Повече от приятел. Вървяхме ръка за ръка. Когато разбрах какво се е случило, не знаех къде се намирам. Още не мога да го преживея, за разлика от "приятелите" му, които изведнъж му станаха братя и много го обичат", каза още Антонио.

Реклама
Реклама
Реклама