Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13101877 www.bgdnes.bg

Рут Колева на разпит в полицията

Изпълнителката още няма адвокат

Мисля, че съм обвиняема, каза певицата

Рут Колева е била разпитана в полицията на Перущица в четвъртък. Поводът е образувана проверка след снимките, на които певицата е клекнала разкрачена по боди върху паметника в родопския град.

"Заради жалбата срещу мен в прокуратурата бях привикана на разпит в Перущица да дам обяснения, което, разбира се, направих", написа Колева в профила си във Фейсбук.

Реклама

Пред "България Днес" изпълнителката сподели, че разследващите полицаи са се държали много любезно с нея. "Бяха много свестни и разбрани, но си изпълняват задълженията, защото прокурорът им е наредил да бъда разпитана", каза още певицата.

Тя допълни, че "вероятно ще има и втори разпит". На въпроса в какво качество са я привикали, за да дава обяснения, Рут Колева отговори, че според нея не като свидетел.

"Мисля, че ме обвиняват", уточни певицата. Изпълнителката довери, че се е явила в полицейското управление в Перущица без адвокат. "При следващия разпит вече няма да се явявам сама", обеща Рут. Тя обаче не разкри спряла ли се е вече на някой адвокат.

Под текста за привикването си на разпит в Перущица Колева е добавила и видео от "местопрестъплението".

"И понеже "престъпникът винаги се връща на местопрестъплението", посетих отново и паметника, за да проверя как стоят нещата след сигнала на кметицата за оскверняване на "добре стопанисваното от нея място". Паметникът си е в съвсем прилично състояние и когато сме снимали, и сега, твърди кметицата", не крие сарказма си певицата.

Реклама
Реклама
Реклама