Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13102434 www.bgdnes.bg

Най-секси мацките на мондиала

Битката на нежния фронт

Джорджина и Антонела са кралиците сред половинките

Световното първенство в Катар ще събере на едно място най-големите звезди във футбола. Освен на терените ще е интересно и на трибуните въпреки всички ограничения от страна на домакините.

За своите любими ще дерат гърла цяла плеяда красавици. Приятелките и съпругите на футболистите се готвят да подкрепят своите момчета по стадионите в пустинята. Не са малко тези от тях, които привличат вниманието още с появата си на трибуните. Ето кои ще са най-сексапилните половинки на Мондиал 2022:

Реклама

1 Джорджина Родригес днес е най-известната футболна половинка в света. И няма как да е иначе, след като успя да плени сърцето на Кристиано Роналдо. Двамата са заедно от 2017 година и имат две общи дъщерички Алана Мартина и Бела Есмералда. Благодарение на връзката си с петкратния носител на "Златната топка" красивата аржентинка извървя пътя на Пепеляшка. От продавачка при срещата си с Кристиано днес тя е лице на редица модни марки, а "Нетфликс" направи цял филм за нея. Последователите й в инстаграм са 39,2 млн.

2 Антонела Ракуцо е жената до Лионел Меси. Съпругата на звездата на Аржентина е неговата първа и единствена любов. Двамата са заедно от 2008 година. Антонела и седемкратният носител на "Златната топка" се познават от 5-годишни, а причина за тяхното запознанство е нейният братовчед Лукас, който е най-добрият приятел от детството на Лионел. Красивата аржентинка е била модно лице на различни марки. Все пак е посветила по-голямата част от времето си на семейството и отглеждането на тримата им синове. Връзката на Лео и Антонела е една от уникалните и красиви любовни истории в модерния футбол.

3 Изабел Гулар със сигурност е по-известна по света от годеника си - вратаря на Германия Кевин Трап. Красивата бразилка е сред топмоделите вече повече от десетилетие. Половинката на стража може да се похвали, че е сред ангелите на "Виктория Сикрет'с". Изабел е дефилирала на всички големи модни дефилета в света и е била на кориците на най-известните списания по света. Дълги години е лице на "Армани". Изабел и вратарят са заедно от 2015-а, а следващото лято подготвят бляскава сватба.

4 Алис Кампело е красивата половинка на Алваро Мората. Италианката все още не е решила дали да пътува до Катар заради бременността си. Блондинката и нападателят на Испания очакват четвъртото си дете. Алис плени сърцето на Мората по време на първия му престой в "Ювентус". Кампело е сред най-известните модни блогърки на Стария континент. Освен това се изявява и като модел. Има и своя марка дрехи, както и още няколко бизнес начинания.

5 Мишел Герциг днес можеше да гради военна кариера в израелската армия. Красивата половинка на вратаря на Белгия Тибо Куртоа отбива службата си във флота, като накрая е командир на спасителен кораб. Вместо да продължи в армията, избира кариера в модата. Сексапилната израелка и стражът на "Реал" (Мадрид) са заедно от около две години. През лятото двамата се сгодиха. Сватбата ще е следващото лято. А днес Мишел е сред най-търсените манекенки в Испания.

Реклама

6 Саша Атууд е най-популярната английска футболна половинка в момента. Красивата манекенка е жената до халфа Джак Грийлиш. Саша е младежката любов на звездата на "Манчестър Сити". Двамата са заедно от 15-годишни. Връзката им бе изложена на опасност преди няколко месеца, след като на бял свят излезе афера на Грийлиш с риалити звездата Емили Атак. Атууд намери сили да прости на любимия, а той от своя страна й предложи брак. Цялата драма сериозно вдигна и известността на Саша в Европа.

7 Йоана Санц е красивата съпруга на ветерана в отбора на Бразилия Дани Алвеш. Испанският модел и бранителят се срещат през 2015 година, след като общ приятел ги запознава. По онова време бразилският десен бек все още играе в "Барселона". Женят се тайно на Ибиса през 2017-а. Красавицата е дефилирала по модния подиум за Джими Чоу, Гучи и Филип Плейн. Може да се похвали с повече от 1,2 млн. последователи в инстаграм.

8 София Милошевич е дамата до нападателя на Сърбия Лука Йович. Красивата моделка успя да го открадне от бившата му половинка Анджела Манитасевич. Манекенката и футболистът вече имат двама синове и планират сватбата си. Церемонията ще е следващото лято. София е най-известната сръбска манекенка в Европа. Русокосата хубавица печели един след друг рекламни договори с големи модни марки. Освен това има своя колекция официални тоалети.

9 Красивата Джордан Озуна успя да плени сърцето на носителя на "Златната топка" Карим Бензема преди няколко месеца. 32-годишната екзотична красавица не крие, че има хиалурон в устните си, но отрича други подобрения на пластичната хирургия. Тя се прочу най-вече заради връзката си с Джъстин Бийбър преди години. След нея смени попрището и от барманка днес е модел с куп ангажименти от световните топмарки.

10 Ана Левандовска е омъжена за звездата на Полша Роберт Левандовски. Двамата са семейство от 2013 година. Красивата половинка на нападателя също е била спортист. Тя е бивш състезател по карате. Медалистка от световни и европейски първенства. Отличията в спортната й кариера са над 35. След края на професионалната си кариера се занимава с фитнес. Движи и бизнеса на нападателя на "Барселона".

Реклама
Реклама
Реклама