Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13140269 www.bgdnes.bg

Преслава и Галена се сдобриха

Говорим си, но не сме близки, обяви изпълнителката на "Лъжа е"

Двете най-известни чалга певици у нас Преслава и Галена сложиха край на дългогодишната война помежду си. Двете топизпълнителки са намерили начин да се помирят и вече не са скарани.

Преслава за първи път проговори за скандала между двете, който започна преди много години, и разкри за сдобряването им. На въпрос от неин фен "Ще се сдобрите ли някога с Галена", тя отговаря: "Не сме скарани. Говорим си, просто не сме толкова близки както преди. Галена винаги ще е моето слабо място", и поставя сърце на публикацията.

Реклама

Очевидно постът на чалга дивата е опит за искане на публична прошка от своята колежка. Преслава и Галена започнаха кариерата си заедно. Живееха в една квартира и буквално си поделяха всеки спечелен лев от участия. След като стават известни, започнаха да се карат. Двете певици приключиха окончателно отношенията помежду си през 2016 година, когато Преслава грабна отличието "Певица на годината", а Галена изобщо не се появи в залата. Певицата от Смядово по-късно призна, че това е било само връхна точка в скандала между тях. Двете не се долюбват по друга причина, която така и не разкриха официално.

"Всеки си има версия за нещата. Все пак съм го изговорила и с нея. Тя има своя версия, аз имам своя. Нека да запазя моята за себе си", сподели преди време Галена. Тя допълни, че е нормално да има кризи и неразбирателства в едно приятелство. "Може би и двете допуснахме да се случи в нашите отношения", допълни тя. Въпреки примирието Галена не коментира думите на колежката си. Според нейни близки съпругата на вафления бос Галин никога няма да прости напълно на своята бивша приятелка това, че е избрала да прави кариера на неин гръб.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама