Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13151704 www.bgdnes.bg

Подкаст: Защо Лилия Мустакова не стана лекар и защо вместо новини коментира футбол

Водещата на сутрешните новини на Нова тв Лилия Мустакова от дни е част от спортната редакция там. Докато тече световното в Катар, журналистката, която е запален футболен фен, ще води специалните студиа “Като за световно”.

Лилия е от лекарска фамилия - баща ѝ Тихомир Мустаков, е в лигата на “Лекарите, на които вярваме” на “24 часа”. Майка, баба и дядо също са здравни работници.

“Имаше традиция у дома - на вечеря гледаме новините. Като дете винаги се радвах на каките и батковците от екрана, които знаеха всичко, което се случва, и исках да съм като тях”, разказва в подкаста “24 часа от живота” Лилия Мустакова. Тя завършва с отличие University of Westminster с бакалавър “Журналистика” и магистър “Медиен мениджмънт”.

“Дълго смятах, че провалът е най-страшното нещо в живота. С порастването разбираш, че един провал не променя нищо”, казва водещата.

Как реагира семейството на избора ѝ, грешка ли е, че се връща в България, коя е извън Нова тв и още истории от Лилия Мустакова слушайте в сайта “24 часа” и във всички 15 подкаст платформи.

Ще ни намерите като “24 часа podcast”.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама