Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13207194 www.bgdnes.bg

Гонят нашата Мелани от погребението на Арън Картър

Семейството в лоши отношения с българската снаха, разпръскват пепелта на певеца с тази на сестра му

Годеницата на починалия Арън Картър - българката Мелани Мартин, няма да бъде допусната до погребението му. Това обяви майката на певеца Джейн. Картър бе откри мъртъв във ваната си миналия месец. Все още не е разкрита официалната причина за смъртта

Реклама

Родителката на 34-годишния Картър разкри подробнисти около предстоящата възпоменателна служба. Джейн обяви, че годеницата на певеца, която е и майка на едногодишния му син Принс - българката Мелани, няма да пристства на церемонията. Семейството на певеца не е в добри отношения с нашенката.

Картър вече е кремиран. Част от пепелта му ще бъде разпръсната заедно с тази на сестра му Лесли. Тя почина на 25-годишна възраст през 2012-а. В момента прахта на певеца е в близначката му Ейнджъл, която я пази. Втората част от пепелта ще бъде оставена, за да се разпръсне до тази на майка му, когато тя умре.

Звездата от NSYNC Ланс Бас - приятел на брата на Арън Ник, е казал на семейството, че могат да използват дома му в Лос Анджелис за възпоменателна служба. Семейството се е съгласило, след като е разкрило смъртни заплахи. Към кого не става ясно.

Годеницата на Арън - Мелани, показа смело лице по-рано този месец. Блондинката отбеляза първия си Ден на благодарността без починалата си половинка. Българката го прекара с малкия Принс, семейството и приятелите си. Накрая Мелъни сподели очарователен клип на сина им с починалият Картър, като детето се усмихваше сладко на камерата.

По-рано през деня Мелани сподели и стар клип с бебето Принс и Арън, докато той свири на пиано за нея.

Реклама

"Едва мога да гледам това видео, но реших да го споделя. Обичах тези моменти, когато имахме толкова красиво семейство", написа Мартин.

Няколко дни по-късно отбеляза и първия рожден ден на Принс. Без семейството на неговия починал баща.

Картър бе намерен мъртъв във ваната в дома си през ноември. Информациите кой го е открил се разминаваха. Според говорител на певеца, Мелани е попаднала на тялото му. Комшии на изпълнителя твърдяха, че той е намерен от прислужницата си.

Факт е, че часове след смъртта му българката стоеше пред дома му, плачейки. Блондинката бе подкрепяна от двама души, когато накрая си тръгна. Вече е ясно, че Мелани, както и всички близки и познати на Картър са разпитани от полицията. Очаква се официално да бъде обявена причината за смърта на Арън, който бе наркозависим през голяма част от живота си.

Реклама
Реклама
Реклама