Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13216563 www.bgdnes.bg

Гриша Ганчев вдигна цесекарски купон

"Червените" празнуват първото място на полусезона

Играчи и легенди се събраха в ресторанта на базата в Панчарево

Гриша Ганчев вдигна цесекарски купон, преди отборът да излезе в зимна ваканция. Собственикът на "червените" черпи по случай първото място на полусезона в Първа лига и наближаващите коледни празници.

Банкетите започнаха в сградата на "Литекс Тауър", където се намира офисът на Ганчев. Купонът продължи в ресторанта на базата в Панчарево, където се събраха част от легендите и футболистите на "червените". В празненствата се включиха ръководните кадри на "Армията", както и треньорският щаб начело със сърбина Саша Илич. С организацията на мероприятията се зае изпълнителният директор Филип Филипов. Бившият защитник влезе и в ролята на шофьор, като трябваше да извози част от легендите на клуба. На банкета трябваше да присъстват имена като Димитър Пенев, Петър Жеков, Аспарух Никодимов, Георги Велинов и други бивши футболисти, писали историята на "червения" клуб. На купона бяха поканени ограничен брой гости, без външни лица, медии и фенове. Очакваха се и изненади - награди за най-добрите футболисти и подаръци за ветераните. Откакто е начело на ЦСКА, Гриша Ганчев държи изключително много на легендите. Големите имена в историята редовно пътуват заедно с отбора за европейските мачове в чужбина. Всичко е за сметка на клуба, като за ветераните се осигуряват маркови костюми и не им се позволява да плащат за нищо. Изключение са тези, които се присламчиха към ЦСКА 1948. Имена като Стойчо Младенов, Спас Джевизов, Ради Здравков и други са задраскани с дебелия флумастер от Ганчев и са обявени за персони нон грата на "Армията".

След тържествата вчера футболистите излязоха в дълга ваканция. Чужденците заминават по родните си места и се прибират чак за старта на зимната подготовка на 5 януари. За ветераните се планира и допълнителен коледен банкет, който ще се проведе около 20 декември. ЦСКА изпрати силна есен, като за първи път от доста време насам изпревари "Лудогорец" и ще зимува на първото място в класирането. Тимът се представи силно и в евротурнирите, а за Купата на България вече се класира на четвъртфинал.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама