Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13218423 www.bgdnes.bg

И певица се оплака, че е бита!

Изповедта на Диана Димитрова кара изпълнителката да разкаже за своята драма

Красимира Иванова била насилвана физически и психически

"Браво за смелостта на Диана Димитрова!", написа в профила си във фейсбук поп певицата Красимира Иванова. Младата жена е сестра на бургазлийката Нели, първата победителка в "Сървайвър" през 2007 г.

Реклама

"Като жена, преминала през това, напълно осъзнавам, че мълчанието не е решение! Колкото повече мълчите и прощавате, става по-лошо и по-лошо. Мъжете, които нанасят физически и психически тормоз, са мъже само по полови белези", гневи се изпълнителката.

"Аз не искам да разтръбявам на всички, но признанието на актрисата Диана Димитрова ме подтикна да споделя, че и аз съм една от многото жени, които са станали жертва на физически и психически тормоз", каза за "България Днес" Иванова.

Сестрата на БГ сървайвърка №1 обаче не пожела да издаде самоличността на мъжа, който й е посягал. Не поясни и в какви отношения е била с насилника, защото по думите й "случилото се е вече зад гърба й". Въпреки това Красимира Иванова е категорична, че "синините се заличават, раните зарастват, но душевните рани - никога".

"Съчувствам на Диана Димитрова и с тази цел написах за тормоза над мен", добави певицата.

Бургазлийката не разкри и колко сериозни са били нанесените й преди няколко години травми.

"Психическият тормоз е също много тежък. Например постоянно да те обиждат, и то напълно незаслужено", уточни Красимира Иванова.

Поп изпълнителката допълни, че вече е изградила абсолютно ясна позиция към насилието. "Тези жени просто не трябва да позволяват подобно отношение от когото и да било - дали колега, дали съпруг, дали роднина, няма никакво значение. Трябва да станат и да заявят достойнството си. И най-вече да не ги е страх", призова посестримите си по съдба Иванова.

Тя е убедена, че ако тормозът не бъде пресечен в самото начало, той задължително ще се повтори.

"Статистиката в момента е ужасяваща. Обществото не бива да си затваря очите за този проблем, защото той е голям. Аз вече познавам много малко жени, които не са били, подчертавам, жертви на насилие - каквото и да е то, дали физическо, дали психическо, или и двете, което е много лошо", каза още Красимира Иванова.

Поп певицата е сигурна, че най-ефикасното средство за спасение от насилието е прекратяването на всякаква комуникация с побойниците.

"Аз самата се спасих така. Прекратих всички контакти с този човек. Най-трагичното е, че жертвите не получават почти никаква помощ от правораздавателните органи", вайка се сестрата на Нели от "Сървайвър".

Реклама
Реклама
Реклама