Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13271795 www.bgdnes.bg

Катето Евро: Исках и Славена Вътова за снаха

Моделката суперщастлива с мъжа си напук на слуховете, че се разделя с бизнесмена

"Жалко, че Славена Вътова не успя да ми стане снаха. Много го исках, но..."

С тези думи избухна Катето Евро на премиерата на първата книга на моделката. Красавицата издаде четиво със здравословни рецепти. Разбира се, обичаната актриса се шегува. Добрата й приятелка е женена, има и две деца от съпруга си. А наследникът на Евро - Сашо Кадиев, също е обвързан.

Реклама

Слуховете за раздялата на Славена с половинката й Юлиян Цолов продължават да вият в публичното пространство. Напук на тях обаче манекенката и бизнесменът са заедно. Цолов се появи минути преди премиерата на книгата на жена си. Той й направи няколко снимки, пожела й успех. И отпраши в неизвестна посока с мощния си джип.

"Обградена съм от хора, които ме обичат. Точно това ме вдъхнови", споделя с усмивка на устата Вътова.

За да покаже колко е добра в кухнята, Славена приготви пред всички гости и здравословна торта. При това за по-малко от 10 минути.

"Никога не съм вярвала, че нещо здравословно може да е толкова вкусно - каза Катето Евро. - Славена ме научи на толкова много неща. Никога преди не си бях помислила, че мога да ям торта от... цвекло. Аз си обичам вредно и мазно като сланинка. Уви, разбрах, че има и други вкусни неща на този свят, благодарение на Славена", добави Катето Евро, която не спря да хвали приятелката си, а в същото време опита й приготвения от нея десерт.

Двете с Вътова се сближават покрай снимките на "България търси талант". Стават приятелки, а по-късно започват да работят заедно в интернет, където готвят.

"Чувствам Катето Евро като майка", казва по адрес на актрисата Мис България 2006. г.

Реклама
Реклама
Реклама