Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13278593 www.bgdnes.bg

Регистрация в BetMarket.bg - Нов профил с код MAXBONUS advertorial icon

Сайтовете за онлайн залози в България продължават да се увеличават с всеки изминал ден, а това е в плюс за сектора, тъй като с повишаването на конкуренцията се повишава и качеството на предлаганите услуги. Най-новият бранд за залози в интернет е Бет Маркет. Компанията се сдоби с лиценз за извършване на хазартна дейност в края на ноември и всеки желаещ вече може да си отвори нов профил в BetMarket, с който да пробва предложенията на платформата. Създаването на нов акаунт може да се случи със специален код MAXBONUS, който дава пълен достъп до всички оферти на Бет Маркет. В настоящата статия ще разгледаме по-детайлно как става регистрацията в Бет Маркет, има ли нещо специфично при отварянето на нов профил, както и как да се възползваме от промоционалния код при регистрация.

Бет Маркет е компания, която е нова за онлайн пазара, но всъщност има дългогодишен наземен път. Брандът стартира своята дейност още в края на миналия век, когато отваря първата си игрална зала, а тя е за бинго. В следващите години Бет Маркет се превръща в лидер в бинго сектора, както и в пионер, тъй като изкарва на българския пазар първия по рода си бинго автомат. В последните години Бет Маркет направи логичната стъпка към навлизането в онлайн сектора и вече разполага с лиценз, с който да може напълно легално да извършва хазартна дейност в интернет. Новият сайт на Бет Маркет обаче далеч не се ограничава само до бинго, но и предлага мащабно казино и отделен раздел за спортни залози.

Бет Маркет отвори врати за нови клиенти от 1 декември, като самата регистрация в сайта е напълно стандартна и не се различава по нищо от тази в подобни сайтове. Компанията най-напред изисква данни за вашия нов профил като потребителско име, имейл и парола. След това идва редът и на личните данни като имена, адрес, ЕГН, телефонен номер. Тук е моментът да отбележим, че вашите лични данни са защитени по закон и биват обработвани само за целите на вашата регистрация. Гарант за сигурността на вашите лични данни е и това, че Бет Маркет е лицензиран сайт, който подлежи на регулации от НАП и Комисията по хазарта.

В процеса на регистрация в Бет Маркет ще видите и специално поле за въвеждане на промоционален код. Там можете да се възползвате и от бонус кода MAXBONUS, който ще ви отвори врати към всички предложения на сайта. Бонус кодът е безплатен и свободен за ползване от всеки потребител, който има намерение да се регистрира в Бет Маркет. Обикновено всеки сайт за залози дава възможност за въвеждане на промо код, но играчите не винаги разполагат с такъв код. За Бет Маркет обаче има такъв бонус код и няма причина да не се възползвате от него, тъй като може да ви донесе само позитиви в играта. Чрез въвеждането на кода MAXBONUS можете да сте уверени, че ще получите достъп до всички ексклузивни бонуси и оферти, които предлага сайта.

В заключение можем да кажем, че регистрацията в Бет Маркет е много бърза и лесна, като става в рамките на само няколко минути. При отварянето на нов профил можете да се възползвате от споменатия вече промо код MAXBONUS, който да ви осигури по-добра игра. За да завършите процеса по регистрация, трябва и да активирате вашия акаунт чрез линк за потвърждение на регистрацията, който ще получите на вашия имейл. Също така не забравяйте и да верифицирате вашия акаунт на даден етап, тъй като с верификацията ще завършите всички стъпки и ще можете да извършвате тегления от сметката си. Верификацията става чрез предоставянето на личен документ – шофьорска книжка или лична карта.

*Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост.

Реклама
Реклама
Реклама