Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13280600 www.bgdnes.bg

Ергенка е победителят в "Къщата на инфлуенсърите"

След големия финал

С 15 бона си тръгва певицата Ева Георгиева 

Ева Георгиева е големият победител в "Къщата на инфлуенсърите".

Първият сезон на онлайн риалити формата, който събра на едно място най-известните момичета и момчета в социалните мрежи, завърши с победа на шарената блондинка.

Ева е отгледана в семейство на музиканти. Родителите й, Теодор и Галя Георгиеви, са популярни фигури на българската музикална сцена. От тях Ева наследява таланта и желанието си да бъде под светлините на прожекторите. Младата певица доби своята популярност от първото издание на риалити предаването "Ергенът". След като отпадна от борбата за сърцето на най-желания мъж в България, Ева се появи на екрана отново в предаването "Смени жената", в което фокусът беше над нейната майка. Наскоро талантливата певица направи фурор в социалните мрежи с атрактивните си клипове и снимки, както и с бързо разрастващата й се музикална кариера. Последното й участие във формата "Къщата на инфлуенсърите" й донесе голям успех, като официално стана победител в първия сезон.

Реклама

Водещи на шоуто бяха музикалните изпълнители Павел Колев и Ицака. Къщата на онлайн звездите побра 14 от най-популярните лица в интернет. Сред тях се наредиха pапъpът Играта, Ваня от "Игри на волята", Тинко, Йоанна Петрова, Крис Ненков, познат още като Коки от "Ден и нощ". Те живяха под един покрив за цял месец, но не като голямо и задружно семейство в триетажна луксозна къща, а като съперници за голямата награда от 15 хил. лв. в брой. Сред колоритните и жадни за успех участници Ева показа несломим дух, който я заведе на финал заедно със Сандев Крис и Йоанна.

Последното изпитание в играта имаше за цел да покаже на зрителите чия инфлуенсърска воля е най-голяма. Там Ева улови своя шанс и след повече от час и половина усилена борба улови и куфарчето с голямата награда.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама