Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13298856 www.bgdnes.bg

Цитиридис и "Гласът на България" на площада за ЧНГ

"България Днес" позна - концертът ще се излъчва по Би Ти Ви

Николаос Цитиридис ще бъде водещ на новогодишния концерт на площад "Княз Александър I" в София.

Шоуто с музикална програма се завръща след 2 години пауза заради пандемията от COVID-19.

Както "България Днес" ви информира преди няколко седмици, концертът ще се излъчва по Би Ти Ви. За пръв път частна медия организира съвместно с общината спектакъла. В предни години това правеше телевизията майка - БНТ.

Реклама

Партньор на сцената до гологлавия водещ ще е бижуто в ефира на Би Ти Ви - Натали Трифонова. Дългокраката блондинка е любимка на зрителите и е избрана да сияе и в новогодишната нощ.

За разлика от предни години 2022 няма да бъде изпратена от куп звезди. Те са заменени от младата генерация.

Талантът си пред цялата страна в новогодишната нощ на площада ще покажат победителката в последния сезон на "Гласът на България" Жаклин Таракчи, както и други участници от шоуто. Гвоздеят на вечерта ще бъде бандата на Стефан Вълдобрев "Обичайните заподозрени".

Фолклорен ансамбъл "Горна баня" към Народно читалище "Пробуда - 1926" в полунощ ще поведе традиционното празничното хоро.

Стартът на новогодишния концерт е точно в 20,00 часа. Час и половина преди настъпването на новата година започва директното излъчване на спектакъла по Би Ти Ви. Пряко от студиото на телевизията ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама