Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13306139 www.bgdnes.bg

Дъщерята на певеца: Орхан правеше секс с любовница, докато мама беше с рак

Дано и на новото си дете не казва да се спасява само, когато стане на 18, изригна сестрата на Сузанита

"Орхан Мурад системно изневеряваше на майка ми. Още сестра ми Сузанита беше бебе, а той си викаше любовници вкъщи. Дори когато мама я оперираха от рак и лежеше с адски болка в леглото, у нас отново идваха жени."

Реклама

Това разкритие направи доведената дъщеря на Орхан Мурад - Александра Кузева. По-голямата сестра на Сузанита е плод на любовта на майка й Шенай от преден брак.

Кузева изригна мощно, след като дълго време пази мълчание в името никой да не страда. Драмите в семейството на Орхан Мурад и бившата му вече съпруга Шенай настъпиха, след като стана ясно, че популярният певец се развежда с майката на Сузанита. И продължават вече няколко месеца.

Наскоро изпълнителят на "Хиляди слънца" атакува яростно бившото си семейство. Певецът обясни, че всички са го "използвали за банкомат" и е "плащал само зависимостите им".

Това направо вбесява доведената щерка на музиканта.

"Исках да запазя мълчание, ала не се сдържах. Когато изневеряваш системно на една жена, грабиш от самочувствието й. Орхан Мурад казва, че няма зависимости. А постоянно да си имаш любовници какво е - физиологична нужда ли", чуди Александра.

Доведената дъщеря на Орхан Мурад искрено се надява той да не постъпва с новото си бебе, както с нея и сестра й. Както е известно, хитовият музикант очаква бебе от новата си жена Камелия.

"Гледай си семейството, но само моля те не казвай на новото си дете да се спасява, когато навърши 18 години, както направи с нас", добави сестрата на Сузанита.

Ексцентричната изпълнителка, която наскоро роди първата си рожба, напълно подкрепя думите на кака си. Щерката на Орхан Мурад обаче не смята да коментира темата, поне засега.

"И аз ще проговоря много скоро. И тогава ще запуша устите на всички", закани се Сузанита.

Реклама
Реклама
Реклама