Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13315983 www.bgdnes.bg

Олимпийката Елица и Алекса висят на опашка

Боркинята блести с тузарски шал 

Победителят от "Игри на волята" чинно чака за сладкиши, спортистката губи търпение 

Олимпийската медалистка Елица Янкова и сръбското й гадже са любители на коледните базари, видяха папараците на "България Днес".

Реклама

Спортистката и любимият й мъж - победителят в последното издание на "Игри на волята" Алекса, не устояха на изкушенията на немския коледен базар в столицата. Влюбените се впуснаха сред тълпата от желаещи да похапнат свински уши със зеле и брецели (пикантно или сладко тестено изделие със специална форма), както и да пийнат греяно боровинково или малиново вино.

Елица и Алекса правят кратка обиколка около празничните къщички, преди да се спрат пред място, откъдето се носи ароматна миризма. Но те не залагат на традиционните наденички, а се насочват към сладкиши.

Опашката пред къщичката е огромна и това на моменти притеснява двойката. Алекса като истински джентълмен се нарежда сред чакащите. Опашката хич не върви и всичко се случва бавно, но спортистът, който също като половинката си е борец и именно тепихът събира влюбените, запазва самообладание.

Ситуацията отегчава Елица, която стои встрани от суматохата. Въпреки че не казва и дума, изражението на лицето й показва, че е силно напрегната. Олимпийката, която спечели бронзов медал на Игрите преди шест години в Рио де Жанейро, все пак изчаква достатъчно, за да похапне вкусно.

Янкова изпъква сред останалите гости на базара с тузарския си зимен шал, който е от световноизвестна марка. Минувачи коментират, че след като Алекса грабна голямата награда от 100 000 лева в "Игри на волята", двамата могат да си позволят допълнителни разходи за глезотии.

Преди дни в публичното пространство се появи информация, че двамата са си купили жилище. Двойката борци дава цялата награда от 100 бона, за да се сдобие със собствен дом. Апартаментът има гледка към Витоша. В нова сграда е и разполага с огромен хол. Още щом спечели шоуто, Алекса призна, че парите ще бъдат инвестирани в жилище.

"Елица ще разполага с тях, защото парите винаги трябва да са при жената. Искаме да се преместим в София и няма да е лошо и да имаме хубав старт", сподели преди време победителят в четвърти сезон на "Игри на волята".

Реклама
Реклама
Реклама