Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13333082 www.bgdnes.bg

Вратар на ЦСКА води жената в Лас Вегас

Митко Евтимов и Мартина обикалят казината, взеха и малкото си дете в Града на греха

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов заведе жена си в Града на греха. Стражът на "червените" избра за зимната си ваканция Лас Вегас, където е от десетина дни заедно с красивата си съпруга Мартина. Заедно с тях е и малката им дъщеря Диана, която се роди преди по-малко от три години.

Реклама

Семейството на вратаря отмаря заедно със свои приятели в Щатите. Веселата компания обикаля забележителностите на Лас Вегас, който е известен най-вече със своите казина и всевъзможни забавления.

"Каквото се случи във Вегас, остава във Вегас", гласи прословутата американска приказка, но Митко и Мартина са далеч от мисълта да се отдадат на разврат.

Въпреки това двамата нямаше как да пропуснат да посетят някои от най-известните казина в града. Като истински спортен фен вратарят отиде и на мач. Заедно с Мартина гледаха хокеен двубой, за който се бяха подготвили с подобаващи фенски артикули. Тяхната дъщеричка Диана също има компания и се забавлява с децата на приятелите.

Евтимов се възползва от дългата ваканция в българския футбол за продължителното пътуване до САЩ. Играчите в Първа лига имат около един месец почивка и започват подготовка едва в началото на януари. А Евтимов е в чудесно настроение, тъй като неговият ЦСКА завърши на първо място в класирането есенния полусезон. Вратарят е предимно резерва при "червените", но все пак записа няколко мача като титуляр през есента.

Митко и Мартина са заедно вече дълги години. Красавицата е заедно с вратаря още от времето, когато стражът пазеше в английското първенство. Половинката му го следваше плътно на Острова, където двамата заживяха заедно. Мартина е доведена дъщеря на милионера Добромир Гущеров, който е женен за нейната майка Диана.

Мартина завърши висшето си образование преди три години. Малко по-късно стана ясно, че е бременна. Първородната дъщеричка на двойката се роди в средата на февруари 2020 година. Тя е кръстена на майката на Мартина - Диана. От своя страна Етимов отправи предложението за брак към любимата си преди две години. Вратарят го направи по особено романтичен начин - на брега на морето. Мартина бе изненадана с шатра с маса с бяла ленена покривка на плажа под вилата им. Двамата се ожениха през 2021 г., като тържеството бе доста семпло и скромно. Кумове на младоженците бяха тогавашният съотборник на Димитър при "червените" Пламен Гълъбов и очарователната му приятелка Ралица.

Реклама
Реклама
Реклама