Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13343912 www.bgdnes.bg

Наталия Симеонова се връща в телевизията

Ще помага в предаването на Денис Ризов в интернет

След двегодишно отсъствие от публичното пространство Наталия Симеонова се завърна с новината, че тв ефирът не е затворена страница за нея. Феята на любовта заяви, че ще помага на мъжа си Денис Ризов в неговото предаване по интернет, ако не се реализират плановете й в някоя от частните телевизии. "Имам много идеи за работа, оставям ги за след Нова година, но не искам предварително да ги споделям", казва Симеонова, която има и американски паспорт.

Ексводещата на предаването "Море от любов" изкара пандемията във Флорида заедно мъжа си Денис Ризов. Той също като нея се завърна в родината след повече от три години живот навън.

Реклама

Двойката се опитва отново да се събере, а Наталия уточни пред журналистката Петя Дикова, че вече с Денис почти не се карат и че във всяка връзка има "и възходи, и падения, и караници, и сдобрявания".

"Не съм избягал от нищо, по едно време се отчаях малко. Усетих, че си седя повече у нас. Отидох там с идеята да разработвам нещо ново", сподели от своя страна и пренасянето си в чужбина Денис Ризов. В момента той се занимава с продажба на продукти за чистене и бизнесът му върви с пълна сила.

"Казвал съм в интервюта, че ако бях срещнал в казармата Илия Павлов, можеше днес да имам завод за захар. Но аз срещнах Звезди и Цвъри и не съм се подстригвал от 34 години. Та образованието е много важно от много гледни точки за младите хора, но не е най-важното. В Америка научих, че правилата и тяхното спазване не ограничават свободата. Дори обратното. В България основните норми не се различават много от тези в Америка, но сега като се върнах, наблюдавам, че мнозинството българи сякаш са влюбени в някакъв вид "тарикатско" заобикаляне на правилата и им е по-важно да си доказват всекидневно, че са над тях, което им създава усещане за уникалност. Уродлив и странен манталитет, как да остана тук", пита Денис Ризов в едно от последните си интервюта.

И Наталия, и Ризов обаче са горди с дъщеря си Виктория, която пее в хор и също се занимава със собствен бизнес - продава козметика.

Вики наскоро се дипломирала от Софийския университет и това станало причина баща й да се завърне от Щатите за малко у нас.

"Най-голямата ни радост е тя. Талантлива, амбициозна и не й се бъркаме в нищо", хвали щерка си популярният музикант.

Реклама
Реклама
Реклама