Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13351982 www.bgdnes.bg

Иво Димчев предизвика скандал в БНТ

Шефът на Обществения съвет на телевизията възмутен от сексуалните откровения на музиканта

Откровенията на Иво Димчев във фейсбук скандализираха бившия шеф на НДК Боби Велков. Той помести язвителен коментар в социалните мрежи, от който става ясно, че в качеството си на шеф на Обществения съвет на БНТ е вдигнал мерника на екстравагантния мултиартист, открито парадиращ с нестандартните си влечения. Повод за гнева на ексдиректора на Двореца станаха рекламите на вливки в известна клиника, качени от изпълнителя на "Корона къш, къш" в социалката му. За Велков това обаче не са реклами, а сквернословие - и то на човек, на когото му се чува думата в национален ефир!

Реклама

"Участието на Иво Димчев по Българската национална телевизия на мен ми вля нещо. Рядко си позволявам, но като председател на Обществения съвет на БНТ съветвам редакторите да анализират повече в посока на съдържанието, което ни предлагат, и публичното поведение на гостите си. Говорим за обществената телевизия, драги зрители!", възмути се във фейсбук Боби Велков.

Бившият шеф на НДК цитира дословно и изказванията на Иво Димчев, които са го довели до културен амок.

Във фейсбук профила си изпълнителят на "Парцал" се похвали, че вливките са "повишили еластичността" на съединителната тъкан на "задните му части".

След тези "откровения" и сигнала за тревога на Боби Велков не е чудно БНТ да преразгледа отношението си към певеца и да ограничи кода му за достъп до ефира на обществената телевизия, прогнозират медийни експерти.

В социалните мрежи Иво Димчев не пропусна да се похвали и с повишения си, пак заради чудодейните вливки, имунитет.

Реклама

"Имунната ми система, и тя дръпна доста! Когато всички около мен са болни, аз най-много да подсмърчам малко", откровеничи лошото момче на българската артсцена.

Преди време мултиартистът забърка и друг скандал във фейсбук с оплакването си, че фенове на рапъра 100 кила го заплашват заради дуетното им парче "Баница". Дали на шега, дали наистина, Иво Димчев обяви, че ще потърси спасение в Истанбул, където не го плашело "нито тестото, нито кючеците".

"Феновете на Килата искат да ме убият заради баницата. Къде да се скрия? Може би на Сандански, в някой СПА комплекс. Чудя се... Ами ако Килата и там има фенове? Я да си се прибера в Истанбул. Там от тесто и фешън гюбек не се боя", написа в социалката си изпълнителят на "Писна ми".

Реклама
Реклама
Реклама