Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13367378 www.bgdnes.bg

Софка с нов мъж, щял да я обича повече от Гринго

Ромската перла най-сетне разкри за раздялата с бившия затворник

Изгората на Маринова бил популярен, но певицата нямало да каже кой е, поне засега

Софи Маринова има нов мъж. Ромската перла се е залюбила с по-млад от нея, научи "България Днес".

Реклама

Изпълнителката на "Плачещо сърце" има авантюра с човек, който бил познат из хайлайф средите. Дали той е бизнесмен, или от музикалните среди, Маринова мълчи. Нямало и да разкрие името на мъжа до себе си. Ала била много щастлива. И споделила пред близки, че новият й я обича и страшно много държи на ромската перла.

Софка разкри за края на връзката си с доскорошния си мъж Гринго в тв интервю. Че двамата не делят едно легло, е ясно от пролетта. Ала чак сега Маринова реши да пусне "бомбата" с откровения.

"Не знам какво прави Гринго. Той си е по Германия. Имам си гадже", обясни Софка пред добрата си приятелка Гала.

За раздялата с Гринго се заговорили още през март. Тогава бившият затворник бе потърсен за коментар по случая с проблемите с наследника на Софи - Лоренцо.

"Не ме интересува. Има си майка, тя да говори", бе отговорът на Гринго. След което заваляха съмнения, че нещо май куца в любовта между Софи и мачото.

Въпреки това от екипа на Софка категорично отричаха, че Маринова е била шута на любимия си.

На юбилейния концерт на ромската перла в тогавашната "Арена Армеец" преди 2 месеца Софка се скъса да благодари на цялата си рода. Е, пропусна само Гринго, което още повече засили слуховете за раздяла между двамата. Но отново от антуража на Маринова обясняваха, че двамата са заедно, въпреки че Гринго не бе забелязан сред гостите на спектакъла на Софка.

По информация на "България Днес" хитовата певица се е залюбила с новия си мъж месеци след като се разделя с бившия затворник. Двамата си пасвали като характери. Любимият на Маринова я глези със скъпи подаръци и бижута. Той платил и цялата почивка в Дубай на Софка и наследника й Лоренцо.

Реклама
Реклама
Реклама