Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13379768 www.bgdnes.bg

100 бедни семейства в Нови Искър с подарък за Коледа

100 социално слаби семейства от "Нови Искър" получиха хранителни продукти за Коледа от кмета на столичния район Даниела Райчева.

"И тази година успяхме да реализираме кампанията. Факт, който не мога да скрия, че ме прави изключително щастлива", споделя Райчева и допълва, че инициативата е осъществена с подкрепата на местния бизнес.

Реклама

"Тук е моментът да благодаря на магазини "Фантазия", "Фреш маркет" и дом за възрастни хора "Слънчев дом" - Мировяне, за това, че отново помогнаха тази кампания да се реализира! Инициативата провеждаме за девета поредна година. Правим я и на Коледа, и на Великден. Не мога да не благодаря и на екипа си, които въпреки всичко, намират начин това, което сме започнали, да довършим до край. Защото има смисъл и хората го оценяват, което ни дава сили да продължим", казва Даниела Райчева. 

Освен пакетите с храна са доставени и подаръците, събрани в кампанията "Коледа в кутия за обувки" за деца в неравностойно положение.

"Доставихме светлинка празнично настроение и в сърцата на много деца благодарение на всички хора в нашия район, които подкрепиха каузата. Благодаря и на вас!", споделя Райчева. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама