Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13398502 www.bgdnes.bg

Обявиха Меган Маркъл, Доналд Тръмп и Илън Мъск за нарцисистите на годината

Меган Маркъл беше обявена за „нарцисист“, подобно на Доналд Тръмп, Кание Уест, Елизабет Холмс и Сам Банкман-Фрийд в наскоро публикуван материал на Politico.

В статията, озаглавена „2022 г. е годината, в която всички най-накрая се уморихме от нарцисистите“, се посочва, че повечето от тях вече са се сблъскали с незаинтересованост от хората.

Реклама

Сценаристката Джоана Вайс отбеляза, че е била привлечена от хора като Маркъл и принц Хари, но документалният филм на Netflix „Хари и Меган“ я е настроил срещу тях.

Тя пише: „Моята естествена симпатия към двойката започна да се превръща в раздразнение и ми хрумна, че егото трябва да има своите граници.

И ми направи впечатление, че прекаляването, довело до критикуваните серии на Съсекс, е същият импулс, който превърна Илън Мъск в ужас за Twitter, и е това, което подтикна Йе (рапърът Кание Уест) да вдигне ставките на възмутителното си поведение, докато не прекрачи границата на явен антисемитизъм, и това, което изпрати Банкман-Фрийд от върха на света в бахамски затвор.”

Вайс допуска, че оплакванията на кралската двойка са основателно, но „Дори критиците, които им симпатизираха се възмутиха, че суетата е в повече“.

Сценаристката признава, че нарцисизмът на семейство Съсекс все пак е “по-доброкачествен” от този на Кание Уест, Илън Мъск, Доналд Тръмп и Сам Банкман-Фрайд, предаде bg-voice.

“Меган и Хари”, режисиран от Лиз Гарбъс, е първият проект, произлязъл от многогодишния договор, който двойката подписа с стрийминг гиганта през 2020 г., малко след като обявиха, че се оттеглят като работещи членове на кралското семейство.

Реклама
Реклама
Реклама