Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13410455 www.bgdnes.bg

Рожденият ден на Мавро е "малката Нова година"

В Младежкия над 100 души на софра

Актьорът отпразнува 79 години в театъра, купонът щял да гърми до ранни зори

Над 100 души посрещна в Младежкия театър актьорът Стефан Мавродиев по случай рождения си ден. Обичаният артист в четвъртък навърши 79 години. От дълго време Мавро отбелязва деня, в който се е родил, в театъра. И тази година ще спази традицията и с бойни другари ще полее повода.

Реклама

"Понеже празникът ми е на 29 декември, а и с колегите осъмваме до ранни зори, всичко го наричат малката Нова година. Правим луд купон. Не спираме да се забавляваме. И тази година ще е така", обясни пред "България Днес" рожденикът.

От сутринта Мавродиев подрежда софрата. Разбира се, помагат му верни другари.

"Има всичко - ядене, пиене. Кой каквото му се иска", разказва още с усмивка на устата Мавро.

Обичаният актьор никога не иска да получава подаръци. Изрично казва това на всички. Ала винаги семейство и приятели го изненадват с най-различни неща всяка година.

"Подаряват ми, въпреки че не искам. Няма как да празнува цялото семейство, тъй като сме много и всеки е хванал нанякъде", добавя още актьорът.

Мавродиев си пожела най-вече здраве през новата година.

"Всичко друго може да се купи. А здравето е най-важното нещо", размишлява звездата от Младежкия театър.

Актьорът се надява през идващата година да сбъдне една от големите си мечти. Каква е точно, не споделя, ала признава, че идеята му е в главата от години.

"Мухата ми е пусната от край време. Но реализация засега няма. Причините са обичайните. Затова си пожелавам здраве, за да я осъществя", добави още пред вестника рожденикът.

Реклама
Реклама
Реклама