Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13437791 www.bgdnes.bg

Муки откри любовта на Коледа

Щастлива с по-млад мъж е дъщерята на Стоянка Мутафова

"Коледа и Нова година изкарах с моя нов приятел, който се казва Борян, и беше много хубаво. Той е на 64 години, по-млад от мен е и се разбираме перфектно", сподели дъщерята на покойната Стоянка Мутафова.

След кончината на майка си Мария Грубешлиева повече от година не излизаше, беше й много трудно да превъзмогне загубата на Стоянка.

Реклама

"То времето не лекува. Който го казва, не е обичал истински. На всяка Коледа майка ми правеше чудеса вкъщи и все бяхме в шумни компании, а последните й години вкъщи двете. И пак ни беше хубаво. Липсват ми тези дни, липсва ми да усещам майчицата ми. Борян дойде случайно в живота ми и се радвам, че се разбираме прекрасно с него", каза Мария.

Двамата са съседи, а 64-годишният мъж наскоро се развел. "Боян ми споделяше за проблемите си, аз за моята майка си разказвах спомените. Двамата си бяхме чудесна компания. Освен това за разлика от други мъже той готви перфектно и много го бива в кухнята", сподели още Муки.

Мъжът до актрисата няма нищо против кученцата на Грубешлиева, които са три, а има и котка.

"Добре, че бяха животинките, за да не се чувствам напълно сама след кончината на Стоянка. След смъртта й не си бях правила никакви изследвания и преди дни една приятелка насила ме заведе. Мислех, че са ми се отразили по някакъв начин събитията негативно, за моя изненада всички показатели са ми в норма, така че поне съм здрава", допълни още Муки.

Мария Грубешлиева не страда от липса на мъжки интерес. Въпреки че вече е на 70 години, дъщерята на Стоянка е поддържана и красива жена. Доскоро мерак за сърцето й имаше друг мъж - неин съученик - Георги, с когото от време на време се срещаха. С днешна дата обаче актрисата не търси конкретно любов, но любовта сама я открива. "Важно е да има човек до теб, самотата може да е много погубващ фактор за всичко в живота. Колкото и да се чувам с приятели, нищо не може да замени същество до теб, с което да споделяш", казва щастливата Мария Грубешлиева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама