Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13439764 www.bgdnes.bg

Кои са любимите функционалности на спортните залагащи? advertorial icon

Пазарът за онлайн спортни залози у нас се развива с изключително бързи темпове. Операторите постоянно инвестират в модерни технологии, за да подобрят качеството на предлагания продукт и да привлекат нови клиенти за своите платформи. Затова препоръчваме на играчите да научат за лицензираните ТОП букмейкъри за България от Бетенеми, преди да направят избор и да се регистрират в някой сайт. Така почитателите на спортни залози ще са наясно какви са предимствата и недостатъците на всяка една компания за онлайн залози. Някои от операторите разполагат и с мобилни приложения, които са предпочитани от феновете на мобилни залози.

Конкуренцията в този сектор е жестока и очакванията на потребителите са големи. Много често те проучват конкретен букмейкър, преди да се насочат към него. Особено важни за почитателите на спортни залози са функциите. Те са в помощ на играчите и дават възможност за по-големи печалби, ограничаване на загубите и връщане на средства. В следващите редове ще Ви представим кои са любимите функции на залагащите на спорт.

Сред най-популярните функции е Затварянето на залог. Чрез кеш аута играчът може да прекрати своя залог преди да са приключили всички събития, избрани в електронния фиш. При затварянето на залога има две опции пред играча. Едната е кеш аут функцията да се използва, когато залогът е печеливш, но играчът има притеснение, че някое от оставащите събития, няма да се развие според неговата прогноза. При втората опция играчът затваря залога, за да намали загубата си, ако събитията не се развиват в негова полза. Функцията затвори залог има и разновидности - частичен и автоматичен Cashout. Имайте предвид, че само някои от букмейкърите ги предлагат и не е задължително да се използват, ако предложението на букмейкъра не Ви удовлетворява.

Прякото предаване на спортни събития е друга функция, която се харесва от клиентите. Чрез нея те имат възможност да гледат в реално време събитието, на което са заложили. Предаването става чрез Live streaming платформа. Водещите букмейкъри дори излъчват на живо повече от 2000 срещи всеки месец. Освен това събитията са придружени с подробна статистика, която улеснява правенето на прогноза. Условието за гледане на събития на живо е потребителите да има средства в игралната си сметка.

Създаването на залог е една от най-новите функции, които се срещат в онлайн платформите. Тази функция е известна и като Bet Builder. Тя позволява на играчите да комбинират няколко пазари от една и съща среща в един електронен фиш. Букмейкърът предлага коефициент за този избор, който обикновено е завишен. Разбира се, броят на комбинираните селекции също се определя от оператора. Но колкото повече пазари се изберат, толкова повече се увеличава рискът фишът да не е печеливш.

Друга полезна функция е Промяна на залог. Чрез нея играчът може да направи промени на своя залог. Тези промени са ограничени и обикновено букмейкърът позволява да се добавят селекции към залога или да се премахне някоя. Тази функция не се предлага в много сайтове за залози.Затова е необходимо да се провери предварително при избор на хазартен оператор.

При спортните залози от изключителна важност са високите коефициенти. Те привличат, като магнит играчите.  Колкото са по-високи ставките, толкова по-малко рискове поемат играчите. Някои букмейкъри дават по-добри коефициенти за избрани топ събития или пазари, а други са насочили акцента си в различни направления. Една от страхотните оферти е коефициенти с 0% марж. Чрез това предложение, при успешен залог играчът прибира максимална печалба. Букмейкърът не взема комисионна и по този начин дава възможност на залагащите да изберат интересни топ събития със значително завишени ставки. Имайте предвид, че офертата важи само за популярни спортни дисциплини, сред които футбол, баскетбол, тенис, американски футбол, хокей на лед и други. Списъкът с предложенията с 0% марж коефициенти се обновява всеки ден в сайтовете на онлайн букмейкърите. 

„Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!“

Реклама
Реклама
Реклама