Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13440408 www.bgdnes.bg

От кои Betano бонуси можем да извлечем истински ползи? advertorial icon

Бетано е един от водещите онлайн букмейкъри за българския пазар. Компанията се отличава с предложения за спортни залози и атрактивни бонус оферти. Играчите могат да грабнат всеки Betano бонус, само ако направят успешна регистрация на сайта. Хазартният оператор се стреми да направи залозите на спортни събития все по-интересни и затова предлага множество бонуси, от които играчите могат да извлекат истински ползи.

Специално за почитателите на спортни залози е бонусът Ранно изплащане. Тази оферта е валидна за различни популярни спортни дисциплини, като футбол, баскетбол, волейбол и други. Залозите трябва да бъдат направени преди началото на събитието. Пример ще дадем с футболен мач и офертата “2 гола аванс”. Ако отборът, който са избрали играчите да победи, поведе с два гола в момент от срещата, залогът се урежда автоматично като печеливш, дори и ако противниковият отбор в крайна сметка успее да намали или дори спечели мача.  С офертата клиентите на букмейкъра могат да направят единичен, множествен, системен или Bet Builder залог преди началото на мача за краен резултат (победа за домакина или госта). Подобни са възможностите и за баскетболен мач, където Ранното изплащане се активира при 20 точки преднина. При волейболните срещи изискването е избраният от играча отбор да поведе с два сета, за да се уреди залогът предварително.

Друга страхотна оферта е коефициенти с 0% марж. При нея букмейкърът не взема комисионна и предлага залози на интересни събития със значително завишени ставки. Играчът пък има възможност да получи максимална печалба в случай, че залогът му е успешен. Офертата важи само за залози на футболни, баскетболни или хокейни мачове. Задължително изискване е залогът да се направи преди началото на срещата. Мачовете са обозначени със символ - 0%, за да се отличават от останалите събития. Ексклузивният списък със събития с 0% марж се обновява всеки ден в сайта на оператора.

Бонусът Препоръчай приятел е следващият, който ще представим от голямата колекция на букмейкъра. Betano предоставя на всеки свой клиент уникален линк. Всеки играч може да сподели този линк с приятели и ако те се присъединят към семейството на компанията, той ще получи 10 лева под формата на безплатен залог. Според правилата, процесът по препоръката е възможно да се повтори 10 пъти, т.е. максималната сума от този бонус е 100 лева за free bet. Друго условие е препоръчаният приятел да няма друга сметка в сайта и да се регистрира чрез изпратения му уникален линк, като след това направи и минимален депозит от 10 лева. При изпълнението на тези условия, препоръчващият ще получи в игралната си сметка бонус сумата от 10 лева. Безплатният залог трябва да се използва в рамките на три дни, като няма изисквания за избор на конкретни пазари или коефициенти. Всички печалби от бонуса Препоръчай приятел са свободни за теглене, без да се налага играчите да изпълняват условия за превъртане.

Специалните залози са друг от атрактивните бонуси в платформата на букмейкъра. Тук операторът дава по-високи коефициенти за най-важните събития в света на спорта. Сред предложенията са налични пазари за краен победител, както и са селектирани известни маркети за залози. Чрез тази оферта играчите имат възможност да направят и дългосрочни прогнози за шампион в дадено първенство, Шампионска лига, Лига Европа или за голмайстор на конкретен шампионат и турнири.

В онлайн платформата на Betano има и още бонуси за почитателите на спортните залози. Някои от тях се отключват на база активността на играчите на дневна, седмична и месечна база. Други са персонални и се дават на регистрираните потребители в зависимост от техните интереси. Определено брандът получава висока оценка за предлаганите оферти за спортни залози, с които играчите могат да извлекат много позитиви. Компанията се развива постоянно и се адаптира към родния пазар, така че във времето очакваме списъкът с бонуси за спорт да се разшири с нови промоции.

“Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!”

 

Реклама
Реклама
Реклама